Meny
 

Nyhet hos Olivenlunden 1830

Endelig relanserer Olivenlunden 1830 fjorårets favoritt : tomat - og basilikumbalsamico.

Denne balsamicoeddiken er laget av hvite, italienske druer av sorten Trebbiano og naturlig aroma av tomat og basilikum.

Trebbiano er en allsidig druesort med mørkt skall.

 

(Obs! Olivenolje- og balsmicokurs 18. mars. Se mer info nederst i artikkelen!)

 

Passer til: salater, dipp, bruschetta, tomat & mozzarella, supper, rå/kokt/grillede grønnsaker, ovnsbakte poteter, frites , BBQ, carpaccio og ost.

 

Og her gir vi deg en deilig oppskrift på

 

TOMATSALAT MED MOZZARELLA

 

INGREDIENSER

  • 4 bifftomater
  • 4 Delicioso tomater
  • 4 Dulcita tomater
  • 4 plommetomater
  • 20 cherrytomater, røde og gule
  • 1 buffalo mozzarella
  • 12 bringebær, delt i to
  • 3 ss Basilikumolje
  • 1 ss Balsamico m/ tomat & basilikum
  • Urtesalt til salat & pasta
  • Mynteblad, strimlet
  • Basilikumblad, strimlet
  • Nykvernet rødt Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

 

1. Skrell tomatene dersom det er mulig, og forvell dem i 15 sekunder.

 

2. Kutt tomatene i ulike størrelser og fasonger.

 

3. Dander tomatene i en bolle eller på en tallerken.

 

4. Kutt mozzarella i terninger. Sett til side.

 

5. Lag dressing av balsamico, basilikumolje, urtesalt og nykvernet pepper.

 

6. Ha dressingen over salaten.

 

7. Dander til slutt med mozzarellaterningene, bringebær, mynteblad, basilikumblad og nykvernet pepper.

 

Herlig! Smakfullt måltid!

 

 

Olivenolje- og balsmicokurs på Strømmen

NÅR 18. mars (18:00-20:00)
STED Olivenlunden 1830 Strømmen (Strømmen Storsenter)
PRIS 400 per pers
PÅMELDING påmelding i butikk eller på epost til strommen@olivenlunden.no

Sist endret - 13 februar 2020