Meny
 
Kjøkkentrender fra Studio Sigdal

Dette er kjøkkentrendene vi ønsker oss i 2019

Bak fasaden hos Sigdal kjøkken på Strømmen Storsenter åpner det seg et univers av stilige og funksjonelle kjøkkeninnredninger for deg som planlegger å pusse opp. Det lover godt for nordmenn som er lei av hvite kjøkken, og gjerne vil sette sitt personlige preg på ett av husets viktigste rom.

Det finnes noe for enhver smak i det flotte kjøkkenstudioet til Sigdal kjøkken i 3. etasje på senteret. Kjøkkenutstillingene er mange, med moodboards, tegnestudio og 3D-briller som hjelper deg med å forestille deg ditt neste kjøkken i eget hjem. Og akkurat det kan være ganske greit, når du skal velge i materialer, løsninger og funksjoner og blant utallige farger. Særlig nå som farger er tilbake i trendbildet.

– Vi ser at nordmenn igjen blir tøffere og velger mer farge på kjøkkenet sitt enn hva som har vært trenden i mange år, forteller Lasse, daglig leder hos Studio Sigdal på Strømmen Storsenter. – Flere er ferdige med hvite kjøkken og ønsker spenstige farger, eller mørke løsninger. Brunbeiset eik har for eksempel blitt en stor trend, sier han.

 

 

«Vi ser at overskap er mindre populært enn tidligere og kundene ønsker mer luft og åpne hyller over benken.»

Lasse, Sigdal Kjøkken

 

Stilen er gjerne minimalistisk, med klassiske og funksjonelle løsninger som setter sitt preg på interiøret – og kan byttes ut hvis man går lei.

– Vi selger alt fra selve kjøkkenet og hvitevarer til hyller, servanter og benkeplater. Vi ser at overskap er mindre populært enn tidligere og kundene ønsker mer luft og åpne hyller over benken. Hyllene vi fører kan du få i samme materiale som det du kjøper benkeplaten i. Det er mange valg du kan ta for å få et skreddersydd og personlig kjøkken, forklarer Lasse.

 

 

Funksjonell trend

Flere kjøkkentrender for 2019 er fargede kjøkkenvasker i silgranitt – gjerne i samme farge som benkeplaten slik at det går i ett. Her finnes det mange farger å velge i hos Sigdal. Kundene er også mer bevisste på dyrere hvitevarer med smarte funksjoner, blant annet med dampfunksjon i stekeovner, slik at mulighetene for matlaging blir flere.

 

 

I tillegg har enkelte funksjoner blitt hygienefaktorer for noen – og hverdagsluksus for andre. Som skjult stikkontakt i vegg eller benkeplate, eller kokende vann rett fra kjøkkenkrana med Quooker. Tidligere fantes løsningen med kokende vann som et tillegg til eksisterende kjøkkenkran, men nå får du varmtvann, kaldtvann og kokende vann i én og samme kran. Andre funksjoner vi lar oss begeistre av er vifte som en del av kokeplaten, trådløs lading i benkeplaten eller krydderhylle som åpenbarer seg ved hjelp av en bryter. Smart utnyttelse av benkens dekkside gjør at du kan ha hyller, kroker og magneter for tilbehøret du trenger. Et smidigere kjøkken, som likevel er stilrent.  

 

 

 

Produseres i Norge

Ønsker du spesialløsninger, er det noe Sigdals spesialavdeling kan ta seg av. Da er det også ekstra trygt å tenke på at Sigdals kjøkken produseres i Norge.

– Det gjør at vi sannsynligvis har noe kortere leveringstid enn andre kjøkkenleverandører, og at du får modulene levert ferdig skrudd sammen, slik at de kan henges rett på veggen, forklarer Lasse. Du kan også få kjøkkenet ditt malt i en valgfri NCS-farge, noe som gir mange muligheter.

 

 

Interaktiv opplevelse

Opplevelsen med å velge kjøkken har også blitt en mer digital opplevelse enn tidligere. Det betyr at du får i både pose og sekk når du legger turen innom Sigdal på Strømmen.

– Du kan tegne kjøkkenet ditt på en av våre PC-er og underveis ha tilgang til de ulike materialene og kjøkkenløsningene hvis du vil gå rundt å se samtidig. Tegneprosessen kan du sitte med på egenhånd, eller du kan få hjelp av oss, sier Lasse.

 

 

For å få et endelig tilbud, tegnes kjøkkenet av de som jobber hos Studio Sigdal. Det gjør at kjøkkenløsningen kvalitetssikres i alle ledd i tegneprosessen. Når du har fått et tilbud kan du motta bildene på telefonen og se det med butikkens 3D-bilder ved å plassere mobilen i brillene.

 

 

 

«Mange oppsøker Sigdal Kjøkken andre steder, uten å vite at vi er på Strømmen Storsenter. Vi håper flere får øynene opp for det flotte lokalet vi har her, og tar turen innom for å få inspirasjon eller hjelp.»

Lasse, Sigdal Kjøkken

 

På skjermer rundt i lokalet kan du bla deg gjennom produkter som for eksempel hvitevarer. Den ene skjermen gir deg full oversikt over hvilke induksjonstopper du kan velge i, enten du går for en normal topp på 60 cm eller ønsker en bredere variant på 80 cm.

– Vi ser at flere og flere tar seg plass til en bredere induksjonstopp, for å kunne ha større frihet når de håndterer kjeler og gryter på kokeplata, sier Lasse.

 

 

Studio Sigdal har kun rukket å fylle et halvt år i lokalene på Strømmen Storsenter, men håper å bli her i mange år fremover.

– Mange oppsøker Sigdal Kjøkken andre steder, uten å vite at vi er på Strømmen Storsenter. Vi håper flere får øynene opp for det flotte lokalet vi har her, og tar turen innom for å få inspirasjon eller hjelp.

 

Sigdal Kjøkken finner du i 3. etasje på Strømmen Storsenter.

 

 

 

Sist endret - 06 februar 2019