Meny
 
Stylingtips til basisgarderoben

Høstens «must have» i basisgarderoben

Hun går den ekstra mila for å hjelpe kundene og elsker å fylle på med råd og inspirasjon. Sjansen er derfor stor for at det er Marianne som møter deg som personlig shopper hos Lindex. Se hennes beste tips til basisgarderoben – og hvordan hun kombinerer basisklærne med høstens fineste trender.

Marianne 36 år. Jobber hos Lindex og viser oss #mittstrømmen.

 

Hva er det beste med jobben din i Lindex?

Det er mye! Men det å treffe kundene er selvsagt dagens høydepunkt og det å kunne gi råd som virkelig hjelper. Hos Lindex på Strømmen Storsenter har vi en stor og fin prøveavdeling hvor vi tilbyr kundene våre personlig shopping i butikken. I tillegg trives jeg veldig med å jobbe med klær, både dameklær og barneklær. Og så er stemningen her alltid god!

 

Marianne trives godt blant hyllene hos Lindex og jobber både med dameklær og barneklær.

 

Hvordan beskriver du stilen din?

Stilen min er klassisk, men gjerne med morsomme innslag. Jeg liker å leke meg litt og å blande stiler og trender på tvers av hverandre. Jeg liker også innslag av farger og å blande nytt og gammelt. Det gjør at jeg hele tiden tenker på ulike måter å kombinere plaggene på når jeg handler nytt, slik at jeg vet at jeg kan få brukt klærne ved mer enn én anledning.

 

Ruter i ulike former og farger står like sterkt i trendbildet denne høsten som i fjor. 

 

Teddyen er også tilbake – på både lange og korte jakker.

 

Hvilke trender tror du på denne høsten?

Høst er tid for ruter – fortsatt! Vi ser det på alt fra skjørt og bukser til denne kule blazeren, som fungerer utendørs tidlig på høsten og innendørs når vinteren kommer. Selv har jeg gått for ruter på buksene i dag og digger det. Vi ser også mye teddy, som denne freshe teddyjakken. Og lange, fine kåper. Det kommer dessuten mye i jordtoner denne høsten. Og så blir strikk bare hottere og hottere og kommer i så mange fine varianter, som den chunky og grovere strikken, til tynn strikk i myke og deilige kvaliteter. Og det kan kombineres med alt, enten det er den sorte jeansen eller et skjørt i lettere stoffer. Vi hjelper deg gjerne!

  

En basisgarderobe kan gjerne starte med en god jeans, som denne med høyt liv. 

 

Hva er ditt beste tips til de som vil finne sin stil?

Gå for basisgarderoben, det er mitt beste tips! Du kommer langt med baseproduktene og kan enkelt mikse og matche plaggene du har i garderoben. Start for eksempel med en god jeans – gjerne en med høyt liv, en fin skjorte og et strikkeplagg. Belter og spenner tilfører antrekket det lille ekstra. Velg dessuten farger du føler deg vel i, ikke nødvendigvis det som er trendfargene. Vær heller ikke redd for å blande forskjellige teksturer. Og så slår jeg et slag for den hvite skjorten, den er et must i basisgarderoben og funker til alt.

 

Den hvite skjorta er et must i basisgarderoben og funker til alt, mener Marianne. 

 

Hva er ditt siste kjøp?

Det er den rutete buksen jeg går med i dag. Jeg liker så godt at den er høy i livet og enkelt kan kombineres med en skjorte, som i dag, eller med en strikkegenser. Ulike mønstre og teksturer bryter opp uttrykket.

 

Rutete bukse med høyt liv er blant Mariannes favoritter denne høsten – og hennes siste kjøp. 

 

Hva blir ditt neste kjøp? 

Mitt neste kjøp blir dette plisseskjørtet fra Extended-kolleksjon til Lindex. Dette er en kolleksjon som kun kommer i utvalgte Lindex-butikker og butikken på Strømmen Storsenter er en av dem. Her er det masse herlige kvaliteter, og fine passformer. Skjørtet passer like fint til hverdag som til fest og jeg kan style det enten med topp eller en strikk og skoletter eller sneakers.

 

 

 

Vil du ha mer inspirasjon fra Marianne? Følg @stoperiveien5 på Instagram!

 

Sist endret - 13 september 2019