Meny
 
Hudpleierens tips til naturlig glød denne våren

Hudpleierens tips til naturlig glød denne våren

Som utdannet hudpleier jobber Regine der hun trives best – blant et bredt utvalg merkevarer hos Fredrik & Louisa. Hudpleieanalyser, duftgarderobe og vegansk makeup er noe av det hun sverger til denne våren.

Hva er det beste med jobben din i Fredrik & Louisa?

Det er definitivt kundene og særlig takknemligheten de viser når de får gode råd og tilpasset veiledning! Samtidig er jeg så heldig som får jobbe med det jeg trives best med. Jeg har vært interessert i hudpleie og velvære fra jeg var liten og er utdannet hudpleier. Fredrik & Louisa har et bredt og unikt vareutvalg jeg trives veldig godt med, særlig det at vi fører merker ingen andre i nærheten har. Det gjelder blant annet Dior Backstage, KVD Vegan Beauty og hudpleieproduktene fra Kiehl's.

 

 

Dior Backstage er ett av flere unike merker hos Fredrik & Louisa på Strømmen Storsenter. 

 

Hva kjennetegner din stil?

Jeg liker det naturlig, men pyntet. Akkurat nå har jeg falt for «rocker chic»-stilen som både er romantisk og rocka på én og samme tid. Kate Moss er et godt eksempel på stilen! Jeg foretrekker at sminken ikke er for hard, men noe mildere, kombinert med rosa- og gråtoner som er populært denne våren. Det gjør stilen mer subtil og ideell for flere anledninger. Jeg er også inspirert av vår nylanserte serie, KVD Vegan Beauty, som er helt vegansk og har så mye fint!

 

KVD Vegan Beauty er helt nytt hos Fredrik & Louisa og ble lansert i mars.

 

Hvilke trender ser du denne våren?

Det er mye! Innen hudpleie er vi like opptatt av den sunne og naturlige huden som vi har vært tidligere. Da ønsker vi også produkter som bidrar til en sunnere og friskere hud. Når det gjelder makeup vil vi ha produkter som er godt pigmentert, noe som betyr mye farge i produktene. Vi etterspør større fargeutvalg, for eksempel blant foundations. Veganske produkter er noe vi har stadig større etterspørsel av og noe vi kan levere på. Og så er vi glade i duft, noe duftrommet vårt også viser. Vi har lansert flere «lettere» dufter, men vi ser også at kundene tør mer. Gode råvarer åpner opp for flere nye dufter og kundene tester gjerne dufter for flere anledninger – i stedet for å velge kun én som ikke lukter for sterkt.

 

Dette vakre duftrommet venter deg hos Fredrik & Louisa på Strømmen Storsenter.

 

Hvordan kan du hjelpe en kunde som tar turen hit for første gang?

Det spørs helt hva kunden er ute etter, enten han eller hun trenger makeup-veiledning, hudpleietips eller vil finne sin perfekte duftgarderobe. Ofte er jeg opptatt av hvilken base kunden bruker; hvilke hudpleieprodukter som brukes under makeupen, da dette har mye å si for det endelige resultatet.  Ønsker kunden hjelp til hudpleie, kan vi gjøre en hudanalyse og måle fuktigheten innenfor Kiehl's-serien vår. Den måler vi på kinnet og i panna og ønsker en fuktighet som normalt ligger på 35–55 %. Mange tror for eksempel at de har veldig fet hud, mens det viser seg at de har for tørr hud, noe som gjør at kroppen produserer talg for å opprettholde fuktighetsbalansen. Det kan en fuktanalyse gi svar på.

 

En hudanalyse vil fort gi deg svaret på om du har litt for tørr hud – noe denne analysen viser.

 

Ønsker kunden en ny duft, har vi et duftrom like innenfor kassen, med dufter blant annet fra barnebarnet til Estee Lauder, Aerin. Dufter kan du også få i så mange ulike former – konsentrasjoner, enten det er Eau de Toilette, Eau de Cologne eller Eau de Perfume. Flere etterspør ulike konsentrasjoner eller ulike dufter til flere anledninger, enten jobb eller fest!

 

Aerin er en serie laget av barnebarnet til Estee Lauder og kommer i et stort utvalg hos Fredrik & Louisa. 

 

Hva var ditt siste kjøp?

Det var et produkt fra min hudpleiefavoritt Kiehl's, et merke som startet som et apotek i New York. Ikke bare er produktene fantastiske, men de minimerer unødvendig plast og du kan resirkulere brukt emballasje hos oss og få en liten gave i retur. Mitt siste kjøp var Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, et nattkonsentrat som reparerer hudbarrieren når du sover. Den har er oljebasert og 100 % naturlig, uten kunstige tilsetningsstoffer, og har en beroligende effekt jeg liker godt.

 

 

Kiehl's er favorittmerket til Regine og et merke butikken er eksklusive om på Romerike. 

 

Hva blir ditt neste kjøp?

Det blir noe fra den nye makeup-serien vår, KVD Vegan Beauty, som vi lanserte i mars og har fått mye god respons på. Den består kun av veganske produkter til glede for alle som etterspør dette og er opptatt av god dyrevelferd. I tillegg kommer det så mye fint, litt i «rocker chic»-stilen jeg trives så godt med. Akkurat nå har jeg lyst på både foundation, lipgloss og setting-spray fra KVD Vegan Beauty.

 

 

 

Flere og flere etterspør vegansk makeup og det kan KVD Vegan Beauty gi deg.

Sist endret - 20 mars 2020