Meny
 
Fra skjorte og slips til neonfarget hettegenser

Fra skjorte og slips til neonfarget hettegenser

Du ser han kanskje i en neonfarget hettegenser den ene dagen og i en stripete skjorte med 70-tallsinspirerte bukser den andre dagen. Kevin hos Høyer syns flere skal bytte ut den sorte dressen med nyanser i blått, og elsker å inspirere kunder med nye impulser.

Kevin, 24 år. Jobber hos Høyer og viser oss #mittstrømmen.

 

Hva er det beste med jobben din i Høyer?

Det må være muligheten til å rådgi kundene når det kommer til mote, trender og at man skal føle seg vel i klærne man går i. Hos Høyer får jeg tidlig innsikt i trender og har god oversikt over hva som kommer. Å kunne gi kunder nye ideer og forslag basert på kompetansen vi har her er veldig givende. Og så blir jeg veldig glad av glade kunder! Glede smitter og gjør at jeg stort sett ikke gjør noe annet enn å smile.

«For tre år siden hadde jeg ikke snøring på mote, men interessen har blomstret etter at jeg begynte i Høyer.»

Kevin, Høyer

 

Kevin hos Høyer vet mye om trendene som kommer og elsker å gi kunder råd og tips.

 

Hvordan beskriver du din stil?

Den er nok smart casual, men den varierer gjerne ut fra humøret. Det er jo det som er så fantastisk med mote, at det finnes så mange muligheter! For tre år siden hadde jeg ikke snøring på mote, men interessen har blomstret etter at jeg begynte i Høyer. Jeg er glad i den klassiske stilen, men liker også en røff stil og muligheten for å dresse meg opp eller ned. Det går mye i farger som sort, blått og grått, men nå har jeg også mye i neon og liker å eksperimentere med skarpe farger. En dag kan jeg gå i dress på jobb. En annen dag går jeg kanskje i en fin hettegenser. Du kan fortsatt se ganske stilig ut uten et slips i halsen.

 

 

Kevin går gjerne i dress den ene dagen og eksperimenterer med neonfarger den andre dagen. 

«Den sorte dressen erstattes oftere og oftere med farger, og mørkeblått har blitt den nye sorte. Gjerne i ulike nyanser, enten den er klarere i fargen eller dyp og på grensen til sort.» 

Kevin, Høyer

 

Hvilke trender tror du på i 2019?

Hos Høyer ser vi herreklær rettet mot fotballkulturen denne våren, fra merker som Stone Island og C.P. Company. Stilen er både casual og sporty og har slik sett vært i trendbildet lenge. Igjen kan man kle seg etter humøret, med en hettegenser like mye som en skjorte eller blazer. Vi ser også sterke farger denne våren, som neonfarger. Den klassiske stilen er tidløs, og vi selger mange dresser. Den sorte dressen erstattes oftere og oftere med farger, og mørkeblått har blitt den nye sorte. Gjerne i ulike nyanser, enten den er klarere i fargen eller dyp og på grensen til sort. Jeg syns det er deilig å se at den kan erstatte sort dress i lystige anledninger som konfirmasjon, dåp og på 17. mai.

Det som kanskje ikke er en trend, men mer varig og noe vi vil oppleve mer av fremover, er at kunder stadig etterspør bærekraftig mote og materialer som økologisk bomull. Flere er opptatt av opprinnelsesland og hvor det produseres, noe som stiller høyere krav til vår kompetanse. I butikken har vi en stor ringperm liggende, med informasjon om alle merker vi fører, noe vi ofte bruker for å vite mer om klærne vi selger.

 

Hos Høyer er medarbeiderne opptatt av å vite hvor og hvordan klærne de fører blir produsert. 

 

Hva er ditt beste tips til dem som vil finne sin stil?

Det er et godt spørsmål! Millennials-generasjonen særlig tror jeg henter mye inspirasjon på nett. Man må føle seg litt frem og få feelingen, og da er Instagram en god inspirasjonskilde, som vår konto @hoyerstrommen og senterets kanal @strommenstorsenter. I tillegg blir vi så glade når folk spør om hjelp! Vi er opptatt av at kundene våre skal bli fornøyde og mange spør oss om hjelp til å fornye garderoben, enten det er vektendring eller andre grunner til at man ønsker seg nye klær. Da foreslår vi alltid å starte med basisplagg og essensielle plagg vi mener enhver garderobe bør inneholde.

«Dress sneakers er gjerne finere sneakers som funker både til dressen og til en mer casual stil. De er såpass anvendelige at jeg gjerne skulle hatt dem i flere farger.»

Kevin, Høyer

 

 

70-tallet er tilbake i denne dressbuksen, som strammes på siden og har sydd presskant. Det gjør at buksen ikke trenger belte, som ofte bryter lengden på en bukse. Sokker i en sterk blåfarge løfter selv en lys gråfarge.

 

Hva er ditt siste kjøp?

Disse i sort fra Common Projects er det siste jeg kjøpte. Dress sneakers er finere sneakers som funker både til dressen og til en mer casual stil. De er såpass anvendelige at jeg gjerne skulle hatt dem i flere farger.

 

Dress sneakers er Kevins siste kjøp og er en enkel måte å style ned en dress for en mer casual stil.

 

Hva blir ditt neste kjøp?

Det blir nok en pique fra C.P. Company, den gir meg en skikkelig vår- og sommerfølelse. Jeg syns også det er verdt å nevne at C.P. Company er opptatt av å være bærekraftige, og farger om klærne de ikke selger i nye farger slik at plagget kan få en ny sjanse.

  

 Piquets i vårfarger fra C.P. Company er neste plagg på ønskelisten til Kevin.

 

 

Sist endret - 29 mars 2019