Meny
 
Slik innreder Linda hos Lagerhaus

– Min samboer vet aldri hva han kommer hjem til

Hun inspirerer 30 000 følgere på Instagram med sin stilsikre sans og sitt nydelige hjem. Linda hos Lagerhaus på Strømmen Storsenter elsker fornyelse og kan stadig finne på å overraske samboeren.

Linda, 32 år. Jobber hos Lagerhaus og viser oss #mittstrømmen.

 

 

Hva er det beste med jobben din i Lagerhaus?

Jeg elsker fornyelse, interiør og det å ha det fint rundt meg og hos Lagerhaus på Strømmen får jeg jobbe med dette og nyter godt av stor kreativ frihet. Mesteparten av produktene vi har hos Lagerhaus designes av designerne våre i Gøteborg, noe som gjør det unikt og utrolig fresht. Friheten de gir oss i butikken gjør at vi som jobber her kan lage fine utstillinger og inspirere kundene som tar turen innom oss. Det er bare å spørre oss om tips!

«Jeg maler ofte en vegg i en ny farge eller ommøblerer hjemme, så min samboer vet aldri hva han kommer hjem til!»

Linda, Lagerhaus

 

 

Hvordan beskriver du din stil?

Stilen min er nokså ren og nordisk, samtidig som jeg elsker farger. Et hjem i svart-hvitt er ikke helt meg. Jeg får høre at jeg er litt gæren, men jeg er nok hakket mer opptatt av interiør enn mange andre. Jeg maler ofte en vegg i en ny farge eller ommøblerer hjemme, så min samboer vet aldri hva han kommer hjem til!

«Vi kommer til å se mye blomstermønster, jordfarger og lune naturmaterialer, som natursten i alle slags former.» 

 Linda, Lagerhaus

 

 

Hvilke trender har du troa på i 2019?

Vi kommer til å se mye blomstermønster, jordfarger og lune naturmaterialer, som natursten i alle slags former. I tillegg til det har jeg stor tro på materialer som tre, lin, ull, keramikk og rotting, noe vi også ser mye av hos Lagerhaus. Det er også veldig fint å kombinere. Og så er plantetrenden stor og vi omfavner fortsatt grønne planter, både ekte og uekte!

 

 

Hva er ditt beste tips til de som vil finne sin interiørstil?

Søk etter inspirasjon før du tar turen til butikken! Bruk Instagram, se i magasiner eller se på senterets inspirasjonsblogg, slik at du finner ut hva du liker før du legger ut på handletur. Da er det enklere å sette sammen det du har kjøpt når du kommer hjem igjen. Også er det lov å tenke utenfor boksen, noe du kan få inspirasjon til både på nett og i butikk. Hvorfor ikke bruke disse telysestakene med ansikter som en kul blomsterpotte i stedet?

«Hva du bruker fatet til kan variere med årstid eller humør, her setter egentlig bare fantasien grenser!»

Linda, Lagerhaus

 

 

Hva er ditt siste kjøp?

To kule vegglysestaker!

 

Hva blir ditt neste kjøp?

Dette supertrendy marmorfatet som jeg kan ha på kjøkkenet til oljer og krydderglass. Et slikt fat gir mange muligheter og kan brukes både på kjøkkenet, på badet med lys og hudprodukter eller på stuen eller kjøkkenbordet som lysfat eller pyntefat. Hva du bruker fatet til kan variere med årstid eller humør, her setter egentlig bare fantasien grenser!

 

 

Linda og Lagerhaus finner du i 1. etasje i senterets nye del på Strømmen Storsenter.

Sist endret - 21 februar 2019