Meny
 
Vårens trendtips fra Helene hos Companys

Slik styler Helene vårens trender

Hun har nylig returnert fra moteuken i København med mye deilig trendinspirasjon i bagasjen, og omfavner gladelig 80- og 90-tallets trender. Dette er stilen og triksene Helene hos Companys går for denne våren.

Helene, 35 år. Jobber hos Companys og viser oss #mittstrømmen.

 

 

Hva er det beste med jobben din i Companys?

Inspirasjonen og kunnskapen jeg tilegner meg hver eneste dag! Både av de som jobber her og i dialogen vi har med kundene. Vi skal være fagpersonell som virkelig dyrker vårt fag, og skal tilby kundene en opplevelse når de tar turen innom. Det er fantastisk å få jobbe med mote på denne måten. Og så er jeg glad i å kle meg ut, og det er jo på en måte det man gjør når man kler seg; man kler seg opp. Jeg elsker at trender endrer seg hele tiden og at du kan bruke det til å fornye din egen stil i tråd med moten.

 

Inwear kjole, 2700,- 

 

Hvordan beskriver du din stil?

Den er klassisk, samtidig som den er litt rocka. Det kan bety en stilig kjole over en ripped jeans med boots og en kul bum-bag til. Også varierer jeg gjerne stilen i rykk og napp utover sesongene. Nå som våren nærmer seg, har jeg gjerne en litt søtere stil enn ellers i året.

«Nå kan denne gjerne brukes rundt magen som et belte slik rumpetasken i sin tid ble brukt. Vi lo kanskje i starten, men nå bærer vi denne trenden slik den var på 80- og 90-tallet!»

Helene, Companys

 

Part Two kåpe i ruter, 3300,- 

 

Hvilke trender har du troa på i 2019?

Jeg er nylig tilbake fra moteuken i København og så så mye fint! Denne sesongen ser vi mye av rutene fra fjoråret, med rutemønstrede kåper, blazere og jakker med tøffe snitt og i ulike farger. Trender som også blir større denne våren er kjoler over bukser og sneakers med chunky såle. Jeg må også nevne denne superkule vesken vi nettopp har fått inn, en bum bag. Vi så denne over skulderen og brystet til å begynne med, men nå kan den gjerne brukes rundt magen som et belte slik rumpetasken i sin tid ble brukt. Vi lo kanskje i starten, men nå bærer vi denne trenden slik den var på 80- og 90-tallet!

Moteuken viste mye av høstens trender, og vi så mye brunt, fra brente jordtoner til ordentlig sjokoladebrunt. Av mer tidløse trender finner du skinnjakken, som funker på så mange tider av året og gjerne brukes i hjel. Og så er drakttrenden sterk, noe vi fører mye av hos Companys. Drakter er superfine og funker uansett, samtidig som de kan styles opp og ned!

 

Jakke fra Samsøe Samsøe, 2299,-

 

Hva er ditt beste tips til dem som vil finne sin stil?

Kom til oss, hehe! Vi er her for å hjelpe og ønsker at du skal føle deg vel. Et tips er å finne en eller flere gode bukser med riktig snitt, det er inngangsbilletten til en god basisgarderobe. Flere av våre kunder gruer seg ofte til å prøve bukser, men hos Companys har vi et bredt utvalg og god kjennskap til de ulike snittene, som gjør det enklere å finne favorittbuksene. Da er veien til et nytt antrekk – eller flere, kort!

«Det er lag på lag i smykkeverdenen denne våren og det fine tilbehøret gir så mye. Dette smykket ser jeg for meg på en crispy hvit skjorte, men det funker også til kjolen jeg går med i dag!»

Helene, Companys

 

Hårpynt fra Plissé og øredobber fra Pernille Corydon, alt hos Companys.

 

Hva er ditt siste kjøp?

Mitt siste kjøp er hvite og sorte sneakers med kraftig såle på moteuken i København. Da er sneakers i boks denne våren og definitivt verdt investeringen!

 

 

Bum-bag fra Markberg, 1199,-  

 

Hva blir ditt neste kjøp?

Enten denne magevesken – en såkalt bum-bag, fra Markberg som jeg har forelsket meg i, eller dette nydelige gullkjedet som virkelig setter sitt preg på antrekket. Det er lag på lag i smykkeverdenen denne våren og det fine tilbehøret gir så mye. Dette smykket ser jeg for meg på en crispy hvit skjorte, men det funker også til kjolen jeg går med i dag!

 

Pernille Corydon gullkjede 899,- 

 

 Helene og Companys finner du i 2. etasje i senterets nye del på Strømmen Storsenter.

 

Sist endret - 20 februar 2019