Meny
 
Stylistens høstfavoritter

Dette er stylistens høstfavoritter

Få kjenner senterets motebutikker bedre enn personlig shopper Elin Månsson. Se tre av stylistens favorittrender denne høsten.

 Foto: Thomas Haugersveen / Styling: Elin Månsson / Sminke: The Body Shop / Hår: Headmasters 

Materialmiks

Høsten er tiden for lag–på–lag, og her har jeg kombinert en dresset stil med en mer rocka. Gult er kult, og er definitivt en trendfarge denne sesongen. Den dressede stilen vil vi se mye av fremover, sammen med tweed, lakk og skinn – som kommer igjen hver høst. Selv elsker jeg miksen av lakk, tweed og strikk – en perfekt kombo!

 

Genser fra DONNA/Match, kr 799,-  //  Bukse fra Five Units/Olivias, kr 999,-  //  Jakke fra Bik Bok, kr 599,-  //  Pannebånd fra Bik Bok, kr 79,-  //  Sneakers fra Adidas/Skoringen, kr 799,-

 

Blomsterprint 

Blomster hører ikke bare sommeren til! Denne høsten kommer blomsterprint i alle mulige farger, med store variasjoner i mengde og størrelse på blomstene. For å gjøre antrekket litt røffere velger jeg å style kjolen sammen med svarte boots og et svart naglebelte. Fuskepelsen i lyserosa blir bare prikken over i-en i denne romantiske og kule stilen. Runde solbriller har vi sett en stund allerede, og her syns jeg det gjør hele looken litt mer hippie! Går du for ullstrømper og grove vinterboots, kan dette antrekket brukes langt utover høsten.

 

Vil du få en speedkonsultasjon med Elin under Strømmen Fashion Weekend? Få mer info i programmet!

 

Kjole fra Lollys Laundry/Olivias, kr 1099,-  //  Belte fra Kappahl, kr 179,-  //  Fuskepels fra Vero Moda, kr 399,95  //  Solbriller fra Bik Bok, kr 129,-

 

 

Rødt = power

Rødt har vært med oss lenge og er også høstens store trendfarge. Jeg syns flere skal våge å vise seg i denne fargen – jeg elsker den og syns den symboliserer power! Her har jeg valgt en bluse med volanger, som gjør hele blusen, og som fortsatt er populært denne sesongen. Stylet sammen med en sporty dressbukse blir dette et antrekk med kontraster. Høye, spisse pumps gjør det til en partylook, men ønsker du det litt mer hverdagslig kan du toppe det med hvite sneakers! 

 

La deg inspirere av fem motebevisste ansatte, som viser sin stil!

 

Bukse fra Hallhuber, kr 999,-  //  Bluse fra DONNA/Match, kr 499,-  //  Pumps fra Tamaris/Nilson Shoes, kr 699,-

 

Under SFW kan du ta og føle på 49 stylinger fra stylist Marte Dahlgren! Her røper hun sine favoritter.

 

 

Sist endret - 19 september 2017