Stylistens tips: Slik finner hun det beste utvalget | Strømmen Storsenter
Meny
 
Stylistens tips: sommerfavoritter

Stylistens tips: Slik finner hun det beste utvalget

Hun kjenner senterets mange motebutikker som sin egen bukselomme og vet nøyaktig hvor hun skal gå for å finne det hun er på jakt etter. Vi har bedt personlig shopper plukke ut sine fem store motefavoritter denne sommeren – og noen flere.

Når sesongens nyeste sko er i hyllene, en ny kolleksjon har ankommet og de siste trendene pryder stativene på Strømmen Storsenter, har Elin Månsson mer oversikt enn de fleste av oss. Som personlig shopper på senteret, ligger hun alltid et steg foran, sammen med motebutikkenes kvalifiserte medarbeidere. De kjenner nyhetene, trendene og har et blikk for stil og mote som andre gjerne drømmer om. Veien til en ny, oppdatert og praktisk garderobe er kort hvis du tar turen til butikkene på Strømmen Storsenter – med eller uten hjelp fra personlig shopper. 

 

Fra Høyer, se mer i filmen med Elin. 

 

– Det jeg kanskje liker best er miksen av så mange ulike motekonsepter samlet på ett sted, i tillegg til alt det andre du får blant senterets 200 butikker, sier Elin. – Som personlig shopper er det stor luksus å ha så mye og velge i av klær, sko og tilbehør, noe som gjør min jobb mye morsommere når jeg skal finne noe som faller i smak hos kundene.

 

Når en personlig shopper-konsultasjon varer i tre timer, bruker Elin kun tre kvarter på å finne frem et utvalg av klær og tilbehør som skal møte kundens forventninger. Noe av det hun plukker skal gjerne også utfordre dem. Ofte ønsker kunden at det hun plukker skal fungere på tvers av hverandre, slik at de får en praktisk og smartere garderobe. Det er absolutt mulig på Norges største kjøpsenter.

 

Så hva skjer når vi spør den erfarne stylisten om noen av hennes favoritter blant alle senterets butikker?

 

Se Elin ta utfordringen:

 

 

Fra Høyer, se mer i filmen med Elin. 

 

Her er stylistens favoritter på Strømmen Storsenter:

– På Høyer finner du et bredt utvalg av trendy merkevarer til dame og herre. Favorittmerkene mine her er definitivt Samsøe & Samsøe og Baum und Pferdgarten.

 

Hun ser også en storfavoritt blant flere:

– Vila er absolutt en favoritt blant mine kunder. Her finner jeg alltid bra skinnjakker, festklær og basistopper, sier Elin.

 

Fra Vila, se mer i filmen med Elin.  

 

Blant Elins favoritter finner vi også Me & My Cousin, en highfashion nisjebutikk på senteret.

– Her finner du hotte merker som Ganni, Holzweiler og Acne.

 

Hva med senterets mange skobutikker?

– Det er så mange gode skobutikker å velge i, særlig nå som også Foot Locker har åpnet! Men jeg trekker frem Bianco i filmen, de er veldig kreative og lager superkule sko som gjør hele antrekket!

 

Fra Bianco, se mer i filmen med Elin. 

 

Og den perfekte solbrillen?

– På Krogh Optikk er det umulig å ikke finne minst ett par solbriller du har lyst på.

 

Fra Krogh Optikk, se mer i filmen med Elin. 

 

Skal hun nevne flere favoritter på senteret, er det Ny & Ne, Olivias Verden og More Than Shoes.

– Kjolen jeg har på meg i filmen er faktisk fra Ny & Ne! avslutter personlig shopper.

 

Visste du at du finner over 50 motebutikker på Strømmen Storsenter? Se alle butikkene og hvor de ligger her.

Sist endret - 26 juni 2018