Meny
 

3 vårlige skotrender for herre

Gå for de klassiske penskoene, de überkule sneakersene eller hybriden; dress sneakers. Uansett hersker det liten tvil om at skoene setter prikken over i-en og er et perfekt smakfullt tilbehør for å style et antrekk opp eller ned.

Dress sneakers

De er en mellomting mellom dresssko og sneakers og kalles dress sneakers, en stilig og behagelig trend for herre. Dessuten kommer de i mange ulike materialer og farger, noe som gjør stylingen fleksibel.

– Det er stadig mer akseptert med sneakers til dress og da funker dress sneakers ypperlig, som for eksempel på 17. mai når man ofte ikke er like stivpyntet som ved andre anledninger, sier stylist Marte Dahlgren. 

 

Se hvordan Kevin fra Høyer styler dress sneakers når han viser oss #mittstrømmen

 

 Sko fra Vans/Urban 899,- // Sko fra Royal Republic/Høyer 1499,- // Sko fra Adidas/Session 999,-

 

 

Pensko

Pensko hører hjemme i enhver herres klesskap og kommer stadig med nye og spennende detaljer fra sesong til sesong. Brunt forblir en klassiker, særlig til den blå dressen som vi ser mer og mer til. Hvorfor ikke utfordre klassikeren med en skolisse i spenstige farger?

 

 Pensko, semsket fra Stockholm Design Group/Grensen Sko 1199,- // Pensko fra These Glory Days/Volt 1499,- // Pensko fra John Westbury, DNA 999,-

 

 

Sneakers

Sneakerstrenden fortsetter å ta av, også for herrene. Heldigvis, for skoene er både behagelige å gå i og kule å se på. Desto spenstigere i farge og uttrykk, jo kulere! Her er det kun fantasien og egen stil som setter grenser, og skoene funker både til jeansen og sommershortsen.

 

Sneakers fra Nike/Foot Locker 1949,-  // Sneakers fra ES/Session 1099,- // Sneakers fra DC/Urban 1499,- 

 

Stylist: Marte Dahlgren

 

Sist endret - 05 april 2019