Meny
 

3 lekne skotrender denne våren

Heldigvis glir trender over i hverandre fra år til år, men nyhetene som kommer i butikk fornyer seg alltid. Hva med imitert slangeskinn, fargesterke sneakers eller gule pumps på føttene denne sesongen? Skomoten i vår er leken, frisk og kan gjøre et helt antrekk!

Sneakers

Vi går ikke lei av sneakers! Denne våren ser vi flere farger og sneakers med en mer klumpete form, bedre kalt chunky sneakers. Flere og flere kjeder har latt seg inspirere av sneakersene fra Balenciaga og følger etter med sneakers for enhver pris og lommebok.

– Sneakers er en vedvarende trend og en skofavoritt vi ser mye av, nesten uansett alder. Denne våren ser vi flere friske og sterke farger som disse skoene vitner om, sier stylist Marte Dahlgren. – Her finnes det ingen regler! 

 

Sko med farger fra Cult/Skoringen 499,- // Rosa sko med rød såle fra Adidas/Foot Locker 999,- // Rosa sko fra Acne/Me & My Cousin 3200,- // Blå sko fra Diemme/Høyer 3599,- 

 

 

Slangeskinn-looken

Imitert slangeskinn tar for alvor av på skofronten denne våren, i alt fra boots og loafers til sneakers! Også de populære birkenstocksene er inspirert av slangeskinn i vår.

– Imitert slangeskinn får du på nesten alt denne sesongen, fra boots og pensko til vesker og tilbehør. I alt fra sort, hvitt og grått til farger! sier Marte. Hun anbefaler å bruke det for å style opp et antrekk eller for å sette prikken over i-en. 

– Noen vil påstå at slangeskinn er vågalt, det syns ikke jeg, men her må man prøve seg frem og finne en look man er komfortabel med, sier Marte med et smil. 

 

Sneakers fra Depeche/Nilson Shoes 1099,- // Boots fra Bianco 1299.95 // Sandaler fra Birkenstock/Grensen Sko 999,- // Loafers fra Laura Bellariva/More Than Shoes 2199,- 

 

 

Gult

Gult er kult, særlig nå! Og vi ser det på alt fra pumps og sandaler til sneakers og boots.

– Det er sesong for knallfarger denne våren, som rødt og gult, og gult tar av. Vi ser denne spenstige fargen på mange former og fasonger i skobutikkene nå, sier stylisten. Her er det heller ingen regler og skoene kan styles til det meste, som gultoner i bright yellow. 

– Her kan du definitivt la skoene gjøre jobben ved å bruke en jeans, en hvit t-skjorte og sko i gult. Jeg syns også det funker til alle antrekk og at det er lov med mer farger, som for eksempel til en enkel kjole på 17. mai! 

 

Sneakers fra Fila/DNA 1199,- // Sandaler fra XIT/Din Sko 349,- // Sko med knute fra KMB/Ny & Ne 1499,-  // Pumps fra Caprice/Skoringen 999,-

 

Styling: Marte Dahlgren

Sist endret - 05 april 2019