Meny
 
Smykker til morsdag og valentines day

Gi et smykke som betyr noe

Har du lyst til å glede mor, kjæreste eller noen du er glad i på morsdagen eller valentinesdagen, men vet ikke helt hva du skal gi? Et smykke kan være en enkel gave å gi, og svært betydningsfullt å få. Se ønskelisten til butikkene her!

Et smykke kan være verdt sin vekt i gull, enten det er verdien på smykket eller hva det betyr for den som får det. For uansett om det er tidløst eller ei: det er liten tvil om at et smykke kan bety mye og vare i generasjoner. Det hjelper også at utvalget er stort, fra øredobber og kjeder til ringer og armbånd – uansett stil og smak. Det samme utvalget gjelder også for størrelsen på lommeboka.

 

På Strømmen Storsenter finner du smykker både hos smykkebutikkene på senteret, og i flere mote- og interiørbutikker. Vi spurte fire butikker om å anbefale smykkene de ville valgt til morsdag eller valentinesdagen. Hva står øverst på deres ønskeliste? Se hva Mestergull, More than shoes, Høyer og Gullfunn svarte her.

 

Mestergull

Armring i gull, 4450,- / Sølvøreringer med stener, 1399,- / Diamantring Madonna, 7520,- / Sølvanheng «Livets tre» 325,- hos Mestergull

 

Creoler i sølv fra Sif Jakobs med blanke stener, 1399,- hos Mestergull

 

– Det er vanskelig å plukke ut ett smykke fordi det finnes så mange muligheter, avhengig av hvem som er den heldige mottageren! Creoler har blitt veldig populære og fås i både sølv, gull og hvitt gull. Men vi har også lyst til å plukke frem sølvanhenget «Livets tre», fordi treet assosieres til liv og død, vekst, fruktbarhet og guddommelighet. Den viser menneskets historie og er et fint smykke å gi til en du er glad i, sier Mestergull.

 

 

 

More than shoes

Jane Kønig Chunky Bead Creoler i gull, 1360,- / Chunky Hoops i gull 1399,- / Lovetag-bokstav i sølv (A) 599,- / Anheng med hvit blomst 349,- / Hjerte-anheng i gull, 599,- / Kjede med stjernetegn (se pris under neste bilde) hos More than shoes

 

Valgfritt stjernetegn i gull, 599,- / Ankerkjede 50/60 cm i gull eller sølv, 650,- hos More than shoes.

 

– Smykkene fra Jane Kønig er designet av Jane Kønig selv og kan mikses og matches på alle mulige måter. Kanskje kjæresten din har et fra før av og ønsker å supplere med et nytt et? Har du et kjede kan du nemlig legge til flere ulike anheng og bygge på dette senere. Smykkene hennes har små tegn som indikerer kjærlighet, som jo er nettopp det morsdag og valentinesdagen handler om. Du kan også velge forbokstaven i navnet til deg eller din kjære, eller gå for stjernetegnet for når din kjæreste, mann eller mor er født, sier More than shoes.

 

 

 Høyer

Anni Lu øredobber 2599,- / Anni Lu halskjede 999,- / Plissé hårspenne 399,- / Anni Lu armbånd fra 379,- hos Høyer

 

Armbånd fra 379,- hos Høyer

 

– Vi har valgt smykkene fra Anni Lu da de er fine å kombinere sammen og med andre smykker og svært populære nå. De er håndlaget og gullbelagt og kommer i lekne og lekre fargekombinasjoner, noe som gjør at de kan kombineres med mye. Her finner man noe for enhver smak! sier Høyer.

 

 

Gullfunn  

 Klokke 1295,- / Familiesmykke fra 349,- (449,- for det på bildet) / Rubinarmbånd 17 999,- hos Gullfunn

 

 – Tid sammen er det viktigste som finnes og vi har mange fine smykker som symboliserer det. Familiesmykkene er svært populære og kommer i alle slags mulige varianter, med foreldrepar, én foreldre og flere antall barn. Hva er vel koseligere enn å ha familien sin nær hjertet?

 

Sist endret - 15 februar 2019