Meny
 
modeller i jakker

Jakkekampanje hos VIC

Jean Paul jakkekampanje

 

Jakkene Ceri og Sydney fra Jean Paul kommer denne sesongen i nye og freshe farger, og med sin beskyttelsesevne mot vær og vind, egner den seg godt til tur i skog og mark eller for en aktiv hverdag. Med Jean Paul sine allværsjakker holder du deg tørr og komfortabel denne sesongen, uten at man ser grå og kjedelig ut. For deg som trenger en værbeskyttende jakke som også ser fin ut, er denne helt perfekt! Jakken kommer i tre forskjellige farger.

 

 

Les mer her:

 

Nå får du disse jakkene til en fantastisk pris med 1000 kr i rabatt. Gjelder kun jakkemodellene Ceri og Sydney.

Kampanjen gjelder fram til 25. oktober.

  

Jakker til henne

 

Høstsesongen er her, og det er på tide å bytte den tynne sommerjakken med tykkere plagg. Vi har samlet noen favoritter fra denne sesongen.

 

 Les mer her:

  

 

Jakker til ham

 

Vi går mot mørkere tider og behovet for å bytte til en tykkere jakke er her. Klassisk, formelt eller hverdagslig - Vi har samlet fem favoritter som vi vil ha denne høsten og som holder deg varm og stillfull gjennom de kalde månedene.

 

Les mer her:

  

 

Sesongens IT-kåper

 

Høsten er her og noe av det beste med denne årstiden er alle de lekre kåpene som nå er på plass i butikk. Her viser vi deg noen av våre favorittkåper som gjør det enkelt å holde en feminin stil i de kalde månedene fremover.

 

Les mer her:

 

Sist endret - 22 september 2020