Meny
 

Nye merker hos Nilson Shoes

Nilson Shoes introduserer Panama Jack, Steve Madden og Tommy Hilfiger !

 

Hos Nilson Shoes finner du nå de kjente merkevarene Panama Jack, Steve Madden og Tommy Hilfiger.

Disse merkene er kjent for sine moteriktige kvalitetssko.

 

 

Steve Madden

Steve Madden sies å være den mest fremgangsrike skodesigneren i USA. Det urbane varemerket tiltaler millioner av kunder verden over og er kjent for sin perfekte miks av mote, kvalitet og komfort til en overkommelig pris. Inspirasjonen hentes fra storbyens fortauer og gatehjørner der folks valg av klær og accessoirer spiller en avgjørende rolle i den kreative skaperprosessen. Steve Maddens kolleksjoner er spennende og innovative med sko som ånder av rock and roll og attityde med et hint av sex appeal som gjør hver sko unik og rett og slett spot-on-chic. "What inspires me is what I see people wearing on the streets of the world from New York to London and beyond. I get my ideas and inspiration from pounding the pavement all over the world.” – Steve Madden

 

  

Tommy Hilfiger

Med det malende slagordet ”Preppy with a twist” som arbeidsmotto har Tommy Hilfiger laget en rekke kleskolleksjoner, både innen sport og mote. Det har resultert i en stilren og svært populær skomote. Her kan vi se at de fleste av de klassiske og sportsinfluerte modellene som regel produseres av skinn eller tekstil. Du finner alltid et moderne utvalg i en eksklusiv og stilsikker look som aldri går av moten. Den prisbelønte motedesigneren Tomas Jacob ”Tommy” Hilfiger etablerte sitt amerikanske varemerke i New York i 1982. Med sine tre paradefarger – marineblått, rødt og hvitt – skapte Tommy Hilfiger en egen signatur med sterk gjenkjenning gjennom sin unike design. Det maritime temaet gjenspeiles gjerne og ofte.

 

 

 Panama Jack

Dette merket er kjent for sine eksklusive vinterstøvler i fint skinn. Vanntette og varmfôrede med herlig saueskinnsfôr som holder deg varm uansett vær. I tillegg er de svært trendy og kjent for sitt stilrene design, pene detaljer og grove såler.

Dette er vinterskoene som har alt!

 

 

Sist endret - 26 september 2018