Meny
 

Personlig styling hos Companys

 

De ansatte hos Companys sier at noe av det aler beste med jobben deres er den inspirerende tiden de har med kundene sine. Etter stor etterspørsel, har de nå gått inn for å tilrettelegge enda mer for kundenes behov i en travel hverdag, ved å opprette booking av Personlig Styling.

 

Det blir satt av 1 time til konsultasjon og det er helt gratis. Du kan gjerne booke time utenom åpningside (kl. 9-10 eller 21-22) slik at du får hele butikken for deg selv!

 

Hvordan gjør du det?
Send en mail til companys.styling@gmail.com  med ønsket butikk, selger og tidspunkt. Videre kommer vi til å høre med deg om formål med besøket, hva du liker og hva du ønsker å unngå, slik at vi får kartlagt ditt behov og får mest mulig ut av besøket. Vi tilrettelegger også tilbudet for venninnegjenger.

 

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og de som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. De er lidenskapelig opptatt av sine kunder og deres mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. De kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos Companys er håndplukket for kundene og de leter alltid etter de perfekte plaggene.

 


Besøk dem på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Sist endret - 16 oktober 2019