Meny
 
sko

Skoringen åpner ny, trendy sneakersbutikk

 

Fra torsdag 19. mars får alle på Strømmen nye muligheter for å shoppe kule sneakers.

 

Det skjer når SNEAX Store slår dørene opp og inviterer kundene inn i den nye og trendy butikken på Strømmen storsenter. Her vil kundene kunne la seg inspirere i et univers av sneakers fra noen av de mest kjente og popu­lære varemerkene som Adidas, New Balance, Puma, Fila m.m. Personalet har lenge sett frem til å løfte sløret for det nye konseptet, og forventningene er store.

 

Sneakers blir bare mer og mer populære, og det merker man også tydelig hos Skoringen, som nå åpner sin egen SNEAX Store i Strømmen storsenter. Den nye SNEAX Store er integrert i Skoringens eksisterende butikk som en stor shop-in-shop med sin helt egen stil, identitet og uttrykk. Personalet i den nye SNEAX Store har lenge sett frem til å vise kundene hva de i flere uker har jobbet på bak kulissene for å bli klar til den store åpningsdagen.

 

Med SNEAX Store kan vi tilby et langt større og kulere utvalg av trendy og populære sneakers fra de mest populære og etterspurte merkene. Sneakers appellerer jo til alle aldersgrupper, og de trendy og komfortable skoene blir bare mer og mer populære. Det er kunder i alle aldre som søker sneakers, og med SNEAX Store kan vi nå i langt høyere grad imøtekomme denne etterspørselen . Vi vil gjerne gi kundene noe nytt og skape noen gode opplevelse Jeg er temmelig overbevist om at SNEAX Store faller i god jord hos kundene…”, sier butikksjef Maria Ruud om den nye SNEAX Store.

 

Maria Ruud jobber som butikkleder i Skoringen, og hun er spent på kundenes reaksjon på det nye og trendy universet og ikke minst det store utvalget av kjente sneakers-merker. Sortimentet, som bliver skiftet fortløpende, består av de nyeste og mest populære modellene fra kjente merker som Adidas, New Balance, Tommy Hilfiger, Fila, Puma og mange flere. Med andre ord: Noen av de sterkeste modellene og merkene innenfor sport, mote og sko.

 

Vil være kundens foretrukne sneakers-butikk

Også eieren av butikken Herman Waage har store forventninger til den nye SNEAX Shop, som han mener treffer sneakers-trenden veldig bra og gir kunden en enestående kjøpsopplevelse.

 

Vi vil gjerne være kundenes foretrukne skohandler, også når det gjelder sneakers. SNEAX Store er på alle måter et godt supplement til vårt eksisterende sortiment av motesko, merkevaresko og egne kvalitetsmerker til hele familien. Vi håper at kundene vil ta godt imot det…”, sier Maria Ruud.

 

Før åpningen er konseptet blitt testet i en annen Skoringen-butikk, hvor kundene var enormt begeistret for det nye tilbudet og store utvalget av populære sneakers-merker. Og når man også ser på den fortsatt stigende etterspørselen på sneakers i Skoringen-butikken så er Herman overbevist om at den nye SNEAX Store blir en suksess. 

 

Samtidig med åpningen i Strømmen åpner 10 andre SNEAX Stores fordelt rundt omkring i landet i løpet av de neste ukene. De i alt 11 SNEAX Stores er første etappe, som Skoringen nå åpner flere steder i landet. Det er planlagt åpning av flere SNEAX Stores i løpet av 2020.

 

 

Om SNEAX Store Strømmen Storsenter.

SNEAX Store er Skoringens svar på dagens sneakers fashion store, som etableres sammen med Skoringens eksisterende butikk. SNEAX Store integreres som en stor shop-in-shop med sin egen inngang og helt egen identitet, stil og uttrykk. SNEAX Store henvender seg til alle som elsker sneakers, og er innredet i et enkelt men trendy univers, som gir en helt unik innkjøpsopplevelse.

Sortimentet i SNEAX Store omfatter populære modeller fra de kuleste sneakers-merkene; Adidas, New Balance, Puma, Reebok, Tommy Hilfiger, Fila, Champion, Timberland og Sorel. Sortimentet skiftes ut fortløpende. De kjente merkene vil også være tilgjengelig i Skoringens online-shop.

Butikken eies av Elite AS og drives til daglig av butikksjef Maria Ruud. Det er i alt 7 ansatte tilknyttet den nye SNEAX Store, som alle har erfaring fra skobransjen. 

 

 

Om sneakers-markedet

Motebildet innenfor sko har endret seg de siste årene, hvor populære sneakers tar mer og mer plass på  hyllene hos både de tradisjonelle skoforhandlerne, sportsbutikkene og i online fashion shops. De trendy og komfortable sneakersene brukes av folk i alle aldre, og til både hverdag og fest. Flere prognoser forventer en fortsatt stigning i salget av sneakers. I 2019 var 7 av de 10 mest googlede skomerkene sneakers-merker.

Sist endret - 11 mars 2020