Meny
 

Florlette sommerfavoritter

De mange motebutikkene på Strømmen Storsenter bugner av florlette materialer i svale farger denne sommeren – med kjoler for enhver anledning. Eller kanskje du bytter ut kjolen med en jumpsuit?

Den lange kjolen 

Sommerens lange kjoler leker seg med lag og er både bohemske, romantiske og vakre. Kjolen er en klassiker i alt fra sommerfester til bryllup, og trendene viser at den både kan være formell og uformell på samme tid. 

 – Vi har så mye fint denne sommeren og digger kjolen fra Baum Und Pferdgarten. Den er raffinert og feminin i et herlig bomullstoff og er perfekt for norske sommerkvelder, forteller Irene og Maren hos More than Shoes.

 

Sammen med Follestad, Olivias og Lindex viser de noen av årets utvalgte kjoler:

 

Co'couture lang kjole 1499,- fra Olivias / Just Female prikkete kjole kjole 1499,- fra More than Shoes / Gul maxikjole 699,- fra Lindex / Lys Baum Und Pferdgarten kjole 1899,- fra More than Shoes / Kjole Munthe 2500,- fra Follestad

 

Den knelange kjolen 

Den knelange kjolen er stadig å se i flere bryllup og passer til nesten alt – fra den mer uformelle sommeravslutningen til en mer festpyntet anledning. Det at den ofte er mer praktisk å bruke enn den lange kjolen er også en fordel, men mest av alt elsker vi alle variantene den kommer i – fasonger, materialer, farger og snitt. Det er vanskelig å velge en favoritt.

 

Pasteller og svale blåtoner er populært for årstiden.

– Kjolen fra Noella roper norsk sommer, med et romantisk uttrykk i et lett stoff, sier jentene hos More than Shoes.

 

Rosa chiffonkjole 599,- fra Lindex / Neo Noir kjole 699,- fra Olivias / Blå kjole 399,- fra Lindex / Noella kjole 799,- fra More than Shoes  / Lys kjole 1099,- fra Olivias / Timo grønn kjole 2700,- fra Follestad 

 

Jumpsuiten og playsuiten

Faller valget ditt på noe annet enn kjole? Mange har lagt sin elsk på jumpsuiten eller den korte playsuiten, som har markert seg som et festplagg med både lange og korte ermer og ben. Det deilige plagget kommer også i mange variasjoner og det er fullt mulig å finne snittet eller fasongen man kler best.  

 – Jumpsuiten fra Modstrom er både romantisk og feminin, med flatterende passform som passer mange fasonger, sier Irene og Maren hos More than Shoes. I likhet med mange andre jumpsuits er den også lett å justere med knyting i livet. 

– Ønsker du en mer sporty variant har MbyM-jumpsuiten blitt en klassiker. Den er casual og lett å slenge på seg til både hverdags og til fest.

 

Lys jumpsuit 599,- fra Lindex / MbyM militærgrønn jumpsuit 1199,- fra More than Shoes / Stripete jumpsuit 399,- fra Lindex / Modstrom blomstrete jumpsuit 1599,- fra More than Shoes

 

Er du klar for å ta på deg sommerantrekket? Flere kjoler og jumpsuits finner du i senterets mange motebutikker! 

 

Sist endret - 11 september 2019

Relaterte artikler