Meny
 

- Stil skal ikke gå på bekostning av komfort

- Stil skal ikke gå på bekostning av komfort

For 22 år gamle Ingrid Edvinsen er mote mer enn bare å se bra ut. Det er hennes måte å være kreativ på og få lov til å utfolde seg selv.

 

Det er ingen tvil om at Ingrid er en jente som digger mote og at hun har funnet en stil som hun føler seg komfortabel i. Det oser selvsikkerhet når hun kommer inn i rommet.

- Stilen min er veldig enkel, men jeg er veldig glad i å eksperimentere med den. Det å kunne forandre gode basisplagg slik at de får den lille ekstra edgen over seg, ved å sprite opp antrekket med kult tilbehør som store gullsmykker for eksempel, det elsker jeg, sier hun og fortsetter:

- Antrekkene jeg bærer er som regel veldig stilrene og klassiske, og jeg holder meg som oftes til de nøytrale fargene som beige, hvit og sort. Print og farger er jeg ikke så glad i, men plagg som er oversized derimot, det sverger jeg til! 

 

Høye boots fra Laura Bellariva hos More than Shoes, kr 3399
Misu mini bag fra Cala&Jade hos Me & my cousin, kr 3800 
Kjole fra BAUM hos Høyer, kr 1899 

 

Finner plagg på herreavdelingen
Ingrid har alltid vært en veldig kreativ person og moteinteressen blomstret tidlig. Når vi spør henne hvorfor hun er så glad i mote, forteller hun at det er fordi mote gir henne mulighet til å utfolde seg selv, være kreativ og la personligheten skinne gjennom plaggene hun kler seg i. 

Kåpe fra Marant hos Me & My Cousin, kr 6100 
Genser fra Marant hos Me & Cy Cousin, kr 3600 
Dressbukse fra Acne hos Me & My Cousin, kr 2800 
Boots fra LAST hos Me & My Cousin, kr 2000

 

- Mote gjør meg rett og slett lykkelig, og jeg elsker at det nå er lov å eksperimentere med nye stiler og trender og rett og slett bare ha det gøy med det. Det er en veldig fin måte å uttrykke seg selv på. En av tingene som gjenspeiler meg og personligheten min er det at jeg ofte leker meg med herrestørrelser, forklarer hun og fortsetter:

- Jeg pleier å finne klær på herreavdelingen og så spriter jeg opp antrekkene mine med disse plaggene. Og det er noe jeg kan anbefale alle jenter der ute å gjøre. Ta deg en tur i kjærestens klesskap eller kjøp deg en t-skjorte på herreavdelingen - det kan gi antrekket den lille prikken over i´en du ikke visste at du manglet. 

Stil skal ikke gå på bekostning av komfort

På dårlige klesdager sverger Ingrid til noe enkelt. Gjerne plagg i ton-i-ton eller en t-skjorte og en high waist bukse. Og antrekket toppes med masse kult gull-tilbehør. Da kan hun senke skuldrene, samtidig som hun føler seg fin. 

 

Vest fra Ganni hos Me & My Cousin, kr 1700
Bukse fra Tiger of Sweden hos Høyer, kr 2799
Frida Shirt hos Me & My Cousin, 2000 
Boots fra LAST hos Me & My Cousin, kr 2000 
Mini tote bag fra Marc Jacobs hos Høyer, kr 4499 


- Jeg kommer alltid til å velge komfort over alt annet. Du merker det på selvtilliten med en gang om du kler deg i plagg du ikke føler gjenspeiler deg. For meg er utringa plagg og korte kjoler et nei, for dette er plagg jeg vet jeg ikke kommer til å føle meg vel i, forteller hun, og legger til: 

- Om jeg kunne valgt fra øverste hylle så ville jeg nok fortsatt ha gått for en oversized blazer i sort med en søt topp under og et par kule jeans. Og så ville jeg kanskje ha toppet det hele med et par høye hæler som er gode å gå i. For meg har komfort alt å si!

 

Stylist: Cecilie Krogh
Makeup: Malin Lossius

Sist endret - 22 september 2020