Meny
 

– Den råeste sportsbaren på denne kanten av Oslo

Bowling1 på Strømmen Storsenter har ikke bare pusset opp, men lanserer i disse dager et nytt konsept som den første Bowling1-hallen i Norge.

Bowling 1 på Strømmen Storsenter har pusset opp

Her vil du neppe klare å kjede deg! Som førstemann i sin kjede, lanserer Bowling1 på Strømmen Storsenter et helt nytt konsept der du kan kombinere en ordentlig restaurantopplevelse med underholdning, sport og spill. Her kan du bowle, spille biljard eller bordtennis, se sport på hele 65 skjermer, invitere til lukket selskap og nyte kokkens nydelige meny. Bak konseptet ligger hardt arbeid og en investering på mellom seks og syv millioner kroner, og Strømmen Storsenter er først ut.

 

– Bowling1 på Strømmen fortjente et skikkelig løft, og vi er superstolte av det vi nå kan presentere for nye og eksisterende kunder, forteller en fornøyd eier, Ståle Johansen. 15 bowlingbaner og ti biljardbord består som tidligere, men bowlinghallen lanserer også bordtennis – en trend Sverige har sett i lang tid allerede. Sporten øker i popularitet også her hjemme.

 

«Kokkenes lange merittliste gjør at de har en fantastisk evne til å sette sammen fristende menyer og smakskombinasjoner.»

 

Bursdagsbowling, discobowling, seniorbowling og andre aktiviteter holdes i samme stil som tidligere, og aldersgrense på 18 år innføres fredag og lørdag kveld. Som en del av et fullverdig sportsbar-tilbud søker også serveringsstedet om spritservering. Fire dyktige og erfarne kokker er dessuten ansatt for å tilby en herlig smaksopplevelse bestående av retter som spareribs, biff, salat og club sandwich. Eller kan det friste med en ekte English Breakfast til lunsj?

 

Johansen tror deres nye restaurantkonsept kan friste både nye og eksisterende kunder: 

– Vi har gått fra å ha et cafétilbud til å bli en fullverdig restaurant på lik linje med andre kjeder i Strømmen. Kokkenes lange merittliste gjør at de har en fantastisk evne til å sette sammen fristende menyer og smakskombinasjoner.

 

 

De nye lokalene prydes av 65 nye TV-skjermer, slik at du ser en skjerm nesten uansett hvor du befinner deg i lokalene. 

– Dette gjør oss til den råeste sportsbaren på denne kanten av Oslo! Her kan du se fotball, håndball, ski, sjakk, golf eller annen sport som engasjerer deg, sier Johansen.

 

Bowling1 tilbyr fortsatt en egen VIP-lounge med lukkede selskaper for mellom 30–50 personer. Her har gjestene tilgang på både bowling-baner, bordtennis og biljardbord, samt flere skjermer for å se sport på. Det er også fullt mulig å holde konferanser i de samme lokalene, hvor du har mulighet til å bruke skjermene til egne presentasjoner.  

 

«Dette har vært en stor investering, men vi er sikre på at det blir et meget populært tilbud.»

 

 

 

Med totalt 277 sitteplasser har Bowling1 stor tro på konseptet, og gleder seg til responsen.

– Dette har vært en stor investering, men vi er sikre på at det blir et meget populært tilbud. På søndagens storkamp mot Liverpool og Manchester United var det stinn brakke her, og det viser at vi har gjort noe riktig. Vi har også mange kunder som kommer for å spise, fordi vi nå tilbyr et fullverdig restaurantkonsept. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen, avslutter Johansen.      

 

 

 

Sist endret - 24 januar 2017