Meny
 

Buddy lanserer Yora - miljøvennlig hundefor

 

Norges største dyrebutikkjede lanserer Yora, et miljøvennlig hundefôr.

Tirsdag 12. mai klokken 10:00 lanserer Buddy for første gang i Norge, Yora, et miljøvennlig hundefôr.

 

 

Buddy er en fullsortiments dyrebutikk-kjede og tilbyr kvalitetsprodukter til hund, katt, smådyr, fugl, reptil og fisk. Og ikke minst er det levende dyr i butikkene som gjør butikkene våre til en attraksjon for små og store dyrevenner.

  

- Det kanskje mange ikke vet er at det er andre medlemmer av familien som har en større påvirkning på miljøet enn mennesker som vi visste om. 

  

 

Det er over 500 millioner hunder og katter i verden. Dette er mer enn befolkningen i USA. Kjæledyr spiser rundt 20% av verdens tilgang på kjøtt og fisk.

 

- Fakta er at arealer hver dag blir ødelagt fra våre verdifulle regnskoger for å avle mat til kjæledyr.

- Yora er basert på verdens eldste og mest næringsrike proteinkilder, larver! Yora benytter resirkulert vegtabilsk avfall som ellers ikke ville ha blitt spist. Maten blir omdannet til nyttig fett, proteiner og mineraler. Det trengs verken veksthormoner og antibiotika.

- Vi i Buddy er svært ydmyke for å kunne presentere for første gang i Norge til våre kunder og det norske markedet Yora! Vi håper mange kunder som er lidenskapelig opptatt av kjæledyr og planeten har lyst til å teste ut produktet. Bra for dyrene og bra for planeten.

 

Sist endret - 09 mai 2020