Meny
 
Clas Ohlson

Clas Ohlson med ny lagringstjeneste

 

Clas Ohlson lanserer et nytt samarbeid med den digitale lagringstjenesten Vinden i Norge. Første butikk som tilbyr den nye tjenesten er Clas Ohlson- butikken på Strømmen. Alle kunder som kjøper flytteesker i vår butikk på Strømmen får tilbud om gratis lagring av flytteesken i 3 måneder hos Vinden.

 

- Vi gjør nå et pilotprosjekt med Vinden hvor kunder som kjøper pappesker i våre butikk på Strømmen får tilbud om gratis lagring i 3 måneder hos Vinden. Alt kunden behøver å gjøre er å pakke eskene med det de måtte ønske å lagre, ta bildet av innholdet så du husker hva du lagrer og bestille henting i appen til Vinden. Vinden kommer hjem til deg å henter eskene og lagrer de til du ønsker de levert hjem igjen. Så smart og så enkelt, sierbutikksjef Jan Haugland på Clas Ohlson Strømmen.

 

En del eiendeler, som for eksempel julepynt, har vi kun fremme en kort periode av året. Da er det enkelt og smart å kjøpe en eske hos Clas Ohlson som du kan pakke vekk julepynten i, for så å lagre den hos Vinden frem til neste jul. De tre første månedene får du gratis ved kjøp av flytteesker hos Clas Ohlson. Etter det koster det 29,-/mnd pr. flytteeske, og 149,- for henting og utkjøring.

 

- Vi ser at nordmenn, særlig i de urbane områdene, får mindre hjem og har lite lagringsplass. For mange er det dessverre enklere å kaste, enn å ta var på det man har. Vi gjør nå i første omgang et pilotprosjekt på Clas Ohlson Strømmen, hvor alle kunder som kjøper flytteesker får tilbud om tre måneder gratis lagring av flytteesken hos oss. Ved å pakke produkt og tjeneste sammen på denne måten, gjør vi lagringsområdet vårt enda mer attraktivt, sier Sebastian Wiberg, CEO, i Vinden.

 

Der er det også bygget et pilotkonsept i Clas Ohlsons butikk på Strømmen Storsenter, med et eget område dedikert for oppbevaringsløsninger for å inspirere kunden og hvis hvordan man enkelt kan få orden i hjemmet.

 

Bestill lagring her:

 

 

 

 

Sist endret - 14 november 2019