Meny
 
Dette er reisetrendene i vinter

Dette er reisetrendene i vinter

Nordmenns reisevaner forandrer seg stadig og eksotiske reiser, unike opplevelser og tur med familie og venner øker stadig. Ticket Feriesenter på Strømmen Storsenter har de beste reisetipsene på lur hvis du tar turen innom.

Når den norske sommeren viser seg fra sin aller beste side, kan det være fristende å legge utenlandsturen til vinterhalvåret i stedet. Det er intet unntak blant Romerikingene, i følge Ticket Feriereiser. De mørke vintermånedene føles lange og både romjulen og den sene påskeferien byr på mange feriedager. Flere har også mulighet til å legge fridagene sine utenfor fellesferier.

– Selv med en så flott sommer så stopper ikke reiselysten opp. Høsten og vinteren er en fin tid for å utforske en storby eller reise til varmere strøk som ikke er fullt så varme nå som i juli, sier Ida hos Ticket Feriereiser på Strømmen Storsenter.

«Folk ønsker seg vekk fra hverdagen, på eksotiske bryllupsreiser, korte storbyturer, venneturer eller på jubileumsturen hvor hele familien inviteres med når far blir 70.»

Ida, Ticket Feriereiser på Strømmen Storsenter

 

Som reisebyrå er de kanskje litt vanskelige å få øye på blant de andre butikkfasadene i 1. etasje på Strømmen Storsenter. Men byrået er populært blant dem som tar turen innom og opplever reiselyst også utenfor sitt nedslagsfelt.

– Mange reiser ens ærend fra Lillehammer og Harestua for å få booket ferien sin hos oss, noe som er utrolig hyggelig, sier Ida med et smil. Sammen med sine kollegaer merker hun stor pågang fra oppdagelseslystne nordmenn, som stadig tester grenser. En ferie er ikke lenger hva den var før, med sommerens campingtur til Sverige eller høstferiens chartertur til Mallorca. Mange ønsker enda flere opplevelser, mer aktive reiser og eksotiske destinasjoner. Ser vi på Romerikingenes topp 10-destinasjoner i høst, troner Bangkok på toppen, med Gran Canaria og Tenerife like bak. Ho Chi Minh City i Vietnam er også på listen, i tillegg til kjente favoritter som Antalya, London og Rhodos.

– Folk ønsker seg vekk fra hverdagen, på eksotiske bryllupsreiser, korte storbyturer, venneturer eller på jubileumsturen hvor hele familien inviteres med når far blir 70, sier Ida.

 «Vi kjøper jo stadig flere tjenester for å frigjøre tid og kapasitet, enten det er rengjøringshjelp hjemme eller personlig shopping. Å få hjelp med feriereiser sparer deg mange timer foran pc-en i leting og håp om å finne det beste alternativet.»

Ida, Ticket Feriereiser på Strømmen Storsenter

 

 

Og når du først skal sette av feriedager og penger til din neste ferietur, vil du ha en best mulig opplevelse som er skreddersydd dine behov. Det har Ida som mål å oppfylle.

– Vi kjøper jo stadig flere tjenester for å frigjøre tid og kapasitet, enten det er rengjøringshjelp hjemme eller personlig shopping. Å få hjelp med feriereiser sparer deg mange timer foran pc-en i leting og håp om å finne det beste alternativet, forklarer Ida. I tillegg er du garantert en trygg bestilling og en bedre tilrettelagt reise ved å booke gjennom reisebyrået. 

 

Og er dere flere som reiser, legger Ticket gjerne kabalen for deg:

– Reiser man som en vennegjeng eller som en familie, skal noen gjerne reise på ulike tidspunkt, fra ulike steder eller har ulike behov. Kanskje er to par tilstede bare halve uken eller et av barna kommer etter som en overraskelse til bursdagsbarnet. Slik planlegging kan være greit å få gjort hos oss.

Mange syns dessuten det er hyggelig å planlegge ferien ansikt til ansikt med noen når de møter Ida eller de andre medarbeiderne hos Ticket Feriereiser.

– Vi møter ofte på faste kunder og hilser dem ved navn, det syns vi er veldig ålreit. Å planlegge en tur skal være gøy, sammen med de forventningene som følger med. Å glede seg er jo nesten halve gleden! avslutter Ida.

 

 

Topp 10-listen for Romerike i høst ser slik ut:

Bangkok

Gran Canaria

Tenerife

Mallorca

Antalya

London

Alicante

Rhodos

Ho Chi Minh City

Chania

 

Visste du at gavekort fra dittgavekort.no eller fra senteret også kan brukes hos Ticket Feriereiser? Du kan også kjøpe et gavekort direkte hos Ticket på Strømmen Storsenter til noen du er glad i. Det er gyldig i tre år.

Sist endret - 31 oktober 2018