Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

67 49 23 50 Send e-post

Etasjeplan

1. etg.

 

Vårt apotek på Strømmen Storsenter har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.

Apoteket har også sykepleier, med erfaring og kunnskap innenfor sårpleie, kompresjon, stomi og kateter. I vårt apotek vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos oss tilbyr vi blant annet hudpleieprodukter fra kvalitetsmerket Dermalogica, og har egen hudpleiesalong hvor vi tilbyr et variert utvalg av behandlinger fra våre kvalifiserte hudterapeuter. Besøk oss i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. og hent varene dine hos oss. Der kan du også booke time i hudpleiesalongen vår.

Vi tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. Vi utfører også influensatesting, og setter influensavaksine. Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vår visjon er  at vi skal ha bred kompetanse, slik at vi kan gi deg den beste veiledning og servicen uansett hvilken hjelp du trenger.  

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Merker:

Butikkategori: