Meny
 

Besøk vår magiske juleverden

Besøker du vår magiske juleverden i 2. etasje, er du nesten garantert julestemning! Her kan små og store gå rundt i nissens eget lille rike blant nisser, alver, reinsdyr og juletrær.

 

Juleverdenen ble lansert for første gang på Strømmen Storsenter i fjor og er en attraksjon verdt å få med seg for barn som kommer på besøk. Både små og store kan ta turen inn i den interaktive verdenen, som er å finne på scenen i 2. etasje i senterets nye del. Her er nissens hjelpere i full gang med årets julegaveproduksjon, og barna kan selv hjelpe til ved å dra i sveiva som får selveste pakkemaskinen til å starte. Juleverdenen byr hele tiden på opplevelser underveis og er som skapt for de minste gjestene på Strømmen Storsenter!

 

Frem til jul har vi utvidede åpningstider! Se åpningstidene for desember her.

 

 

 Ved siden av juleverdenen finner du en majestetisk julestol og et stort juletre, som begge er fine fotopunkt for bilder med venner og familie. Juleverdenen vil få frem julestemningen hos både barn og voksne!

 

 

Husk at du kan møte julenissen på Strømmen Storsenter i desember! Julenissen er på senteret fra kl. 14–18.00 på følgende dager:

 

Fredag 7., 14. og 21. desember

Lørdag 8., 15. og 22. desember

Søndag 9.,16. og 23. desember

 

 

Den magiske juleverdenen finner du ved scenen i 2. etasje i den nyere delen av Strømmen Storsenter. Velkommen!

 

 

 

 

 

Sist endret - 11 desember 2018