Companys søker assisterende butikkleder

Er du et arbeidsjern med kremmerinnstinkt?

Er du en energispreder med et våkent blikk? Liker du å lære opp andre, dele din kunnskap og forme et team? Har du sans for detaljer og samtidig evner å ha overordnet kontroll? Er du et arbeidsjern med kremmerinstinkt, og er du resultatorientert og har forståelse for butikkdrift? Da kan dette være stillingen for deg!

NK, Assisterende butikkleder på Companys Strømmen Storsenter

I denne stillingen er man ansvarlig for å lede Companys i alle aspekter fra salg til profitt i samarbeid med Butikksjef.

Ansvarsområdet inkluderer salg, kundebehandling, personal, vareplassering, administrasjon og varetelling. Som Assisterende butikksjef er du ansvarlig for den daglig driften, herunder budsjett, salg og resultater. Du rapporterer til Butikksjef.

Stillingsbeskrivelse:

Resultatansvar.

Kundeveiledning og salg.

Analyse av omsetning og andre nøkkeltall, og å iverksette nødvendige tiltak for å oppnå optimal drift.

Planlegging og gjennomføring av daglig drift i butikken.

Opplæring, oppfølging og ledelse av eget team.

Til en hver tid forsikre at butikken ser presentabel ut og at lagerbeholdning er under kontroll

Vi ønsker at søkere skal ha relevant erfaring fra lignende stilling innenfor tekstil eller tilsvarende bransje og du må gjerne ha ledererfaring. Vi søker deg som ønsker en fremtid innenfor detaljhandel og/eller tekstilbransjen generelt.

Du blir en del av et veldrevet team, med fokus på kundeopplevelsen og lagfølelse. Du vil få opplæring i salg, konsept, butikkdekorasjon, varemottak, varebestilling og vedlikehold. Du får en heltidsstilling i et dynamisk selskap med gode kollegaer. Gode utviklingsmuligheter.

Tiltredelse: 1.Mai 2022

Om arbeidsgiveren

Companys er et multibrand-konsept som håndplukker det beste Skandinavia har av merkevarer av dameklær og tilbehør. Vi er opptatt av å hele tiden fornye oss og henge med i Skandinavias fantastiske utvikling av kvalitetsmerker. Og med dette inviterer vi minst et nytt brand i vår merke-miks hvert år.

Vi ønsker å alltid tilby en variert pakke som gir den ultimate garderoben for våre kunder. Companys skal tilby en opplevelse kunden vil komme tilbake for å få igjen og igjen.

Om stillingen

Stillingstittel
Ass. butikkleder
Stillingstype
Heltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Helene Samdal
Stilling
Landssjef
E-post
companys.helene@gmail.com

Søk på stillingen

2. etasje, ny del

Åpent i dag 10:00 - 21:00