Companys søker butikkleder

Bli med på å bygge merkevaren Companys med oss!

Er du en energispreder med et våkent blikk? Liker du å lære opp andre, dele din kunnskap og forme et team? Har du sans for detaljer og samtidig evner å ha overordnet kontroll? Er du et arbeidsjern med kremmerinstinkt, er du resultatorientert og har forståelse for butikkdrift? Er du rå på salg og vet hva som skal til for at kunden skal komme tilbake gang på gang?

Da kan dette være stillingen for deg.

Butikkleder på Companys Strømmen Storsenter.

I denne stillingen er man ansvarlig for å lede Companys Strømmen Storsenter i alle aspekter fra salg til profitt i samarbeid med eget team.

Ansvarsområdet inkluderer salg, kundebehandling, personale, vareplassering, administrasjon og varetelling. Som Butikkleder er du ansvarlig for den daglig driften, herunder budsjett og resultater. Du rapporterer til Landssjef.

Stillingsbeskrivelse:

• Resultatansvar.

• Kundeveiledning og salg.

• Analyse av omsetning og andre nøkkeltall, og å iverksette nødvendige tiltak for å oppnå optimal drift.

• Planlegging og gjennomføring av daglig drift i butikken.

• Opplæring, oppfølging og ledelse av eget team.

• Til en hver tid forsikre at butikken ser presentabel ut og at lagerbeholdning er under kontroll.

• Delta på innkjøp.

Som leder er det viktig at du kan tre inn i rollen med en gang, derfor ser vi for oss at du har erfaring fra lignende stilling og at du har god forretningsforståelse.

Vi ser gjerne at du har relevant utdannelse, men mener samtidig at erfaring kan veie opp for dette. Vi søker deg som ønsker en fremtid innenfor detaljhandel og/eller tekstilbransjen generelt. Du er fremfor alt opptatt av kundeopplevelsen og hvordan ditt team skal møte kundens behov på best mulig måte. Du er selv en rå selger som samtidig evner å dele kunnskap, inspirere og utvikle et fantastisk team med gode selgere. Styling og vareplassering ligger naturlig for deg og du vil sørge for at Companys til en hver tid er klar for kundene med innbydende og gjennomtenkt vareplassering.

Du blir en del av et veldrevet lederteam, med fokus på kundeopplevelsen og lagfølelse. Du vil få opplæring i konsept, innkjøp, butikkdekorasjon, varemottak, varebestilling og vedlikehold. Du får en heltidsstilling i et dynamisk selskap med gode kollegaer og gode utviklingsmuligheter.


Om stillingen

Stillingstittel
Butikkleder
Stillingstype
Heltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Helene Samdal
Stilling
Landssjef
Telefon
92463224
E-post
companys.helene@gmail.com

Søk på stillingen

2. etasje, ny del

Åpent i dag 10:00 - 21:00