Companys

Companys søker selger 50%

50% stilling med arbeidstid primært på dagtid, men også kveld og helgearbeid.

Som selger hos oss vil du jobbe i et meget kompetent team. Companys har fokus på salg, kundeopplevelsen, en god varepakke og vareplassering. Du har et vinnende vesen noe som gjør at kunden gang på gang vil komme tilbake til akkurat deg!

Vi søker deg som har stor arbeidslyst. Du elsker mote og har erfaring fra bransjen. Du er flink med mennesker og får det beste ut av dine medarbeidere. Du er kreativ, ryddig , presis, blid og har stå på vilje. Som selger er du løsningsorientert, ærlig, har glimt i øyet og du streber etter å gi hver enkelt kunde den optimale opplevelsen.

Vi leter etter en knakende god medarbeider til å være en del av teamet på vår flotte butikk på Strømmen Storsenter.


Du er en person som brenner for jobben din.

Du er den beste selgeren og du forstår at salg er den største delen av din jobb.

Du ønsker å være best og jobber målbevisst for å oppnå best mulig resultater.

Du vet at de beste resultatene kommer av å gjøre alle de rette tingene hver eneste dag og at nøkkelen til suksess ligger i å ha de beste menneskene med på laget.

Du er inspirerende, glad, positiv og liker å jobbe i et høyt tempo. Du er selvstendig i hverdagen, men som en del av teamet har du tett kommunikasjon med din leder og dine kollegaer.

Du tilegner deg ny kunnskap med den største selvfølgelighet og streber alltid etter å bli bedre.

Du vet at du vil jobbe med varehandel og motiveres av å være en del av et felleskap som jobber for å være de beste i bransjen.

Fleksibilitet er en forutsetning for å passe inn i denne typen stilling da den innebærer kvelds-, helge- og feriejobbing. Med sesongskifte vil det helt naturlig være mer jobb i høysesong, som høst, jul og sommerferie. Til den rette kan det være mulighet for utvidet stilling.

Tiltredelse: snarest.

Søknad sendes til: Karianne Vadlie, karianne.companys@gmail.com

Tlf: 920 39 400

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
50%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest

Søk på stillingen

2. etasje, ny del

Åpent i dag 10:00 - 21:00