Meny
 

Espressohouse søker ny barista


Er du en person som brenner for service og kaffe? Vi søker nye medarbeidere til teamet vårt på Strømmen Storsenter!

 

Espresso House er i kraftig vekst og vi elsker å spre vårt kaffeengasjement i ulike deler av landet. I løpet av 5 år har vi etablert 50 avdelinger i Norge. Opptil 15000 gjester besøker våre coffee shops daglig og våre kafeer er bygd for at du skal føle deg hjemme når du er på besøk hos oss. Vi serverer håndlaget kaffe av høy kvalitet kombinert med markedets bredeste sortiment på mat og drikke. Viktigst av alt er vi ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for kaffe, service og mennesker! Nå har Espresso House blitt Nordens største kaffekjede, med 450 coffee shops i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland.  

 

Arbeidsmiljø er viktig for oss!

I Espresso House har vi ikke bare kollegaer, men også venner på jobben. Vi er som en stor familie og er avhengig av hverandre for å lykkes i en hektisk hverdag.

 

Vi har 5 verdier vi fokuserer på kontinuerlig i Espresso House:  

- Gjesten kommer alltid først  

- Vi snakker til hverandre og ikke om hverandre  

- Vi elsker initiativ og ansvar  

- Vi har det gøy på jobbens mens vi skaper lønnsomhet  

- Vi vil hverandres beste 

 

Hos oss er det gode utviklingsmuligheter enten du ønsker å utvikle deg lederveien eller kaffeveien. Vi har flere eksempler på Baristaer som har utviklet seg til å Shift Leader, Assistant Manager, Coffee Shop Manager, Senior Barista og Master Barista i våre shoper. Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig, så er muligheten stor i Espresso House. 

 

Hva gjør en barista i Espresso House?  

Som Barista i Espresso House er ditt hovedansvar å se til at gjesten alltid kommer først ved å yte supergod service. Du står i kassen, tar imot våre gjester, tilbereder mat og ser til at coffee shopen ser ren og pen ut til enhver tid. Kaffe er viktig for oss og vi er opptatt av å servere kvalitetskaffe til hver eneste gjest. Derfor får alle som blir ansatt som barista hos oss baristakurs. 

 

Hvem ser vi etter og er det DEG?  

Du er en som liker "å stå på scenen" og som ikke er redd for å by på deg selv både til gjester og kollegaer. Du er entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt. Du er til å stole på og liker å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver. Du trives i en hverdag med høyt tempo som stadig byr på nye utfordringer. Du har et ønske om å føle deg stolt av merkevaren du jobber for, og du ønsker å ha det gøy på jobb!   

 

Vi søker medarbeider til teamet på Strømmen Storsenter som kan jobbe 8-16 timer i uken.

 

Søk via linken her. 

Søknader behandles fortløpende.

OBS! Mailen kan havne i søppelpost.