Meny
 

Follestad søker medarbeider


Ønsker du å jobbe hos oss?

Hos Follestad kombinerer vi interesse for de produkter vi selger med sterk faglig kompetanse. Det er derfor en fordel at du som oss interesserer deg i mote. Follestad er en tradisjonsrik klesbutikk med snart 100 år erfaring. Dette gjør at vi gjennom tid har opparbeidet et stort produktutvalg og en stor produktkunnskap, fantastisk kundeservice og gode samarbeidspartnere. Og, ikke minst, flinke kolleger som ønsker å yte sitt beste!

Follestad har i dag 9 butikker på Østlandet. I tillegg har vi en Outlet butikk på Vestby og en på Ålgård, og en nettbutikk.

Vi ser etter personer som liker å yte sitt beste, og som trives med ansvar og tydelige mål. Det er et pluss om du har erfaring fra motebransjen, men ikke et krav. Interesse for faget og et ønske om å yte god service er noe vi verdsetter høyt!

Deltid/ringehjelp – Follestad Strømmen Storsenter

Vi søker nå etter en faglig interessert og livlig ansatt til vår butikk på Strømmen Storsenter. Dette er en deltid/ringhjelp stilling.

Vi ser etter deg som er utadvendt, tørr å by på deg selv, ønsker å lære og liker å stå på i en til tider hektisk hverdag. Som person forventer vi at du er strukturert, presis og har et høyt ønske om å prestere.

Vi søker deg som er interessert i mote og trender, og som liker å få folk til å føle seg vel. Du må evne å arbeide i team, men også fungere godt selvstendig

Vår butikk på Strømmen Storsenter kan tilby en utfordrende hverdag på en av Romerikes aller beste motebutikker.

Erfaring fra salg er en fordel, men ikke en betingelse.

 

Søknad sendes til stian@follestad.com