Meny
 

ICE søker ass. butikksjef


Kontaktinfo:

Butikksjef

Thomas Anker Solberg

Epost: thomas.solberg@ice.no

TLF: 41599115

 

 

 

Ice-butikken Strømmen Storsenter søker ass. butikksjef

 

Tilpasser du deg enkelt ulike type mennesker? Evner du å se, lytte til og forstå ulike menneskers behov? Er du glad i å prate med mennesker og har en over snittet god formidlingsevne?

 

Herlig! Da er du den vi ser etter. Vi i ice Retail søker nemlig en sprudlende, engasjert og allsidig assisterende butikksjef i 100% stilling til vår butikk på Strømmen. Vi har lansert det vi liker å kalle fremtidens telekombutikk, med økt fokus på opplevelse og service. I en verden som blir stadig mer digital, ser vi behovet for å pleie det nære og det personlige, men for å få til dette trenger vi en som deg!

 

En skikkelig ILDSJEL. En som evner å skape en arena der folk har lyst til å oppholde seg. En som gjennom unike opplevelser klarer å skape lokal forankring og tiltrekke seg potensielle kunder. En som står på, som yter unik service og som elsker å bidra til å bygge noe helt fra start.

 

Vi trenger et fyrverkeri av et menneske, en ekte ROCKESTJERNE, og vi er sikre på at du har en helt rå personlighet og en helt unik stemme. Du kommer lett i prat med ulike type mennesker, og har en over snittet god formidlingsevne. Mangfold er viktig, og du er like glad i å prate med folk, uavhengig om de er unge eller gamle, kunder eller kollegaer, leverandører eller partnere.

 

Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi håper du har sterk interesse for telekom og teknologi. Vi forventer ingen ELON MUSK eller innovative bilturer i verdensrommet, men vi håper du blir gira når vi snakker nettverk og dekning. Har du interessen fikser vi resten. Opplæring skal bli!

 

Du har iboende kremmerånd og kommersiell teft, og blir over snittet glad for å hjelpe kunder fra opplevelse til transaksjon. Det passer deg perfekt, for med naturlig tiltrekningskraft trekker du kunder inn i butikken, og evner å skape struktur i et kreativt kaos. Miljøskaper! Det er deg.

 

Ditt ansvar vil bli å drifte butikken, sammen med butikksjef. Foruten å skape gode relasjoner til en rekke herlige kunder, vil du bistå butikksjefen med daglige gjøremål som bestilling av varelager, lokale aktiviteter og kampanjer og bygge og utvikle team og konsept. Vi tipper du blir henrykt over å få vite at du vil ha eget resultatansvar, så du kan få vist at du virkelig kan briljere.

 

I butikken vil du også bistå med hovedtellinger og rullerende tellinger, service og retur, svinn, varemottak, varepåfylling og renhold. Det er en fordel om du har erfaring fra servicebransjen, har kjennskap til butikkdrift og forståelse for hverdagen i en butikk. Du har gjerne også relevant utdannelse, er god på sosiale medier, og forstår deg på det digitale.

 

SØK PÅ DIN MÅTE. Vi vet at folk er forskjellige, og ikke alle er like glad i å skrive søknad. Det vi er opptatt av er å finne deg med genuin interesse for å bygge og utvikle team og leve ut vårt butikkonsept. Derfor ønsker vi at du søker på stillingen på den måten som best representerer DEG! Om det er i form av video, søknad, sms, presentasjon, eller annet –

det bestemmer du.

 

The store is your stage.