Ice

ICE søker deltidsmedarbeidere

Strømmer søker deltids-icere!

Bli med på mobilenheten og få betalt for å være en mobil-guru! Strømmen Storsenter søker nå Shop Host/Hostess til 30% stilling- og kanskje er det akkurat du som tar denne råe muligheten!

Vi tror du vil føle deg hjemme når du:

• har en sprudlende personlighet og kommer lett i kontakt med mennesker

• har en teknisk interesse og kan kanskje se deg selv i en fremtid innen Telecom

• er idérik og har en stemme som blir hørt. Vi er åpne for å lytte til dine innspill!

• er imøtekommende og engasjert

• har en evne til å bygge positive relasjoner med de rundt deg

• drives av å oppnå resultater og ta del i suksess

• er over 18 år og klar for nye utfordringer

Har du erfaring fra Telecom er det selvsagt et pluss, men ikke noe must. Vi gir deg all opplæring du trenger for å lykkes. Vi er mest opptatt av personligheten, motivasjonen og interessen din. Og du vil ikke bare få en fantastisk arbeidsplass, men også gode utviklingsmuligheter og kollegaer som heier på deg.

Det stopper heller ikke her- for du som er heldig å jobbe med disse fantastiske menneskene, får også en enestående leder og erfaringen av godt lederskap. Butikksjefen, Thomas, er ikke bare utrolig hyggelig og «nedpå», for aller først setter han sin genuine interesse for både kundeservice og menneskene! I denne bransjen har alle en mobil i lomma, noe som medfører en bred variasjon i kundenes behov- der noen trenger ekstra hjelp og veiledning, ønsker andre å bli sett og lyttet til. I tillegg til å få kompetanse innen telekommunikasjon, vil du altså få verdifull erfaring under Thomas sitt lederskap. Du kan også se frem til kvartalsvise «TASK FORCE»- samlingene. Her kommer alle ice-butikkene sammen for å dele kunnskap, delta på kurs for faglig innhold, og besøk av leverandører- som ofte ender i en real afterwork!

Norges beste arbeidsplass venter

ice har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work for femte året på rad. Vi er stolte av å være en betydelig aktør i mobilbransjen, med en imponerende vekstrekord. Vi er fast bestemt på å opprettholde vår posisjon som en unik mobiloperatør og fortsette å være en av landets beste arbeidsplasser.

I vår visjon om å skape fremtidens telebutikk, er fokus på å levere førsteklasses kundeopplevelser og enestående service. Selv i en stadig mer digital verden, verdsetter vi det personlige og nære. Og det er her du kommer inn.

Hverdagen din vil rocke og inkludere:

Betjene kassen / Bistå i at butikken går på skinner / Salg og kundebehandling i butikken / Varepåfylling og opprettholde orden / Andre oppgaver relatert til butikkdrift

Søk på din måte da vel!

We know. Ikke alle er like begeistret for å skrive søknad. Det viktigste for oss er å bli kjent med deg som er genuint interessert i å bygge og utvikle team. Ikke minst er du en viktig ambassadør for vårt butikkonsept! Søk derfor på måten som representerer DEG best! Om det er i form av video, søknad, SMS, presentasjon, eller annet- dét bestemmer du- Vi gleder oss til å høre fra den autentiske DEG!

Om stillingen

Stillingstittel
Deltidsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Thomas Solberg
E-post
thomas.solberg@ice.no

Søk på stillingen

1. etasje, eldste del v/Kundeservice

Stengt