Meny
 

ice søker medarbeider


 

 

Vil du jobbe i en splitter ny konseptbutikk?

 

I 2018 og 2019 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great Place To Work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap

Vi lanserer det vi liker å kalle fremtidens telekombutikk, med økt fokus på opplevelse og service. I en verden som blir stadig mer digital, ser vi behovet for å pleie det nære og det personlige, men for å få til dette trenger vi en som deg!

Vi er nemlig på utkikk etter en som har en unik stemme, som er villig til å vise hvor rå du er og som liker å utvikle deg selv. En glad og hjelpsom person som er ute etter å yte det lille ekstra.

 

Ansvarsområder:

 

Ditt ansvar vil bli salg og kundebehandling i butikken, sammen med dyktige og herlige kolleger. Foruten å skape gode relasjoner, vil du bistå Shop Manager med daglige gjøremål som bestilling av varelager, lokale aktiviteter og kampanjer, og bygge og utvikle konseptet. Du har eierskap over egne resultater.

 

I butikken vil du også bistå med hovedtellinger og rullerende tellinger, service og retur, svinn, varemottak, varepåfylling og renhold. Det er en fordel om du har erfaring fra servicebransjen, har kjennskap til butikkdrift og forståelse for hverdagen i en butikk. Du har gjerne også relevant utdannelse, er god på sosiale medier, og forstår deg på det digitale.

 

Som person er du:

 

- En skikkelig ildsjel.

- Sprudlende, engasjert og allsidig .

- En som alltid står på, som yter unik service og som elsker å bidra til å bygge noe helt fra start.

- En som enkelt tilpasser seg, lytter til og forstår, og samtidig evner å prate med ulike type mennesker.

- En person med iboende kremmerånd og kommersiell teft.

- En person med interesse for tekniske løsninger og produkter, og rask til å ta til deg læring.

- Over 18 år.

 

I første omgang søker vi ansatte til to butikker som etableres til høsten i to av Thons kjøpesentre på Strømmen og i Sandvika.

Vi kan tilby et helt nytt butikkonsept, herlig engasjerte og dyktige kollegaer og en spennende butikkreise. Vi krysser fingrene og håper du har lyst til å søke, for vi har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg!

 

For å søke på stillingen klikk her:

Søknadsfrist: snarest