Meny
 

Indiska søker ekstrahjelp/sommerhjelp


Indiska søker ekstrahjelp/sommerhjelp

INDISKA er en svensk butikkjede som ble grunnlagt i 1901. Vi har idag 74 butikker i Sverige, Norge, Finland samt shop online. Vår forretningsidé er å selge en unik miks av mote og interiør med inspirasjon fra India, som tiltaler mange. Vi er en engasjert bedrift der miksen av mote og interiør i vår egen stil gjør oss unike på markedet.

 

Et besøk i en av våre butikker er en helhetsopplevelse, der du som selger er den viktigste delen i å oppnå butikkens mål. Vi søker nå etter en motivert og engasjert selger til vår butikk på Strømmen Storsenter.

Vi søker deg som har tidligere erfaring som selger i butikk, med en genuin interesse for mote og interiør. At du motiveres av salg og service ser vi på som en selvfølge. Vi kan tilby et inspirerende butikkmiljø, engasjerte kollegaer og et unikt sortiment. Vår stil, både innen mote og interiør, preges av farger, former og mønster i ulike varianter. Våre designere i Stockholm inspireres av India og lager en kommersiell tolkning utifra vår skandinaviske designtradisjon. Resultatet blir kolleksjoner som utstråler selvtillit, energi og kreativitet.

Det er viktig at du er fleksibel og kan stille opp ved behov og at du kan jobbe i sommer og i ferier.

Søknadsfrist 1.3.20. Leveres i butikken eller sendes på mail til bc404@indiska.se.

 

Kontaktperson: Amalie Andersen, butikkleder. Tlf.nr: 63802201

Møt noen av våre kollegaer og få ytterligere informasjon om kjeden og hvordan vi jobber med miljø, etikk og sosiale spørsmål, på vår hjemmeside www.indiska.com.

Søknadsfrist: snarest