Meny søker medarbeider

Meny søker stengeansvarlig/deltid

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. MENY Kuben søker nå etter en ny stengeansvarlig. Denne rollen har ansvar for butikken på ettermiddag og kveld, og er kjøpmannens stedfortreder i hans eller hennes fravær.

Arbeidstid: i hovedsak kveld og helg.

Stillingsomfang: 10 timer i uka (hverdager og helg)

Oppstart: snarest

Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?

På hektiske kvelder med mange oppgaver som skal gjøres, er du den med ansvaret for butikken og de ansatte. Du vil ha en lederrolle overfor dine kollegaer og håndterer alle planlagte og uforutsette oppgaver som dukker opp i løpet av en dag. De vanligste oppgavene vil være varepåfylling i samtlige avdelinger, fremtrekk, kundebehandling og kassabetjening. Du må ha en sporty innstilling til oppgavene dine, for plutselig må du bistå i ferskvaren, håndtere butikktyver, hjelpe Fru Hansen med å bestille taxi eller plastre en finger som blør. Du liker å ha kontakt med mange mennesker og ser viktigheten av kundeservice.

Vi ser etter deg med stor ansvarsfølelse og arbeidsmoral. Du må være trygg på deg selv og kunne stå stødig selv i krevende situasjoner. Du er sistemann ut døra, og sammen med dine kollegaer forlater dere en strålende butikk som er klar til å åpne dagen derpå. Som stengeansvarlig må du kunne se helheten av arbeidet ditt, prioritere riktig og alltid levere ditt beste på jobb. Denne stillingen passer godt for deg som kjenner til butikkarbeid og som nå er interessert i mere ansvar - og vi lover morsomme dager og spennende oppgaver for den rette kandidaten.

Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

Hvorfor bør du velge oss?

MENY Strømmen er en arbeidsplass med godt humør, kunnskap og matglede. Vi tror at hvis du er trygg, så er du god – og er derfor opptatt av å gi våre ansatte grundig opplæring. Som stengeansvarlig står du på springbrettet for videre karriere i dagligvare, og du kan jobbe deg oppover gjennom traineeprogram og lederkurs. Vi lover en spennende jobb der tiden går fort og to dager aldri er like.

Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Heltid
Omfang
10 timer/uke
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje, Stasjonsveien

Åpent i dag 09:00 - 21:00