Meny
 

Message søker butikksjef


Message søker butikksjef

Søknadsfrist: 1. september.

MESSAGE Strømmen søker etter en dyktig butikksjef!

 

MESSAGE er en multibrand-kjede med 26 butikker fordelt på de beste plasseringene i Danmark, og 4 butikker i Norge. Vi søker en engasjert og service-innstilt butikksjef som kan gi våre kunder en inspirerende shoppingopplevelse.

 

Vi søker etter deg som strever etter å gi ditt beste i alt du gjør, og har en naturlig interesse for motebransjen. Du motiveres av salg, har mye pågangsmot og er motivert til å drive og utvikle salg i butikken. Som butikksjef har du det daglige ansvaret for å nå budsjettmålene samt 100% personalansvar. Du vil rapportere daglig til regionsjefen. 

 

Du vil inngå i et team av assisterende butikksjef og deltider og ekstrahjelpere, hvor vi støtter hverandre, har et sterkt samhold og hvor salg og service er drivkraften for en god dag. Du vil jobbe tett med assisterende butikksjef, og må ta ansvar og være på i en travel hverdag. En resultatorientert, positiv butikksjef hos MESSAGE får en avgjørende rolle for vår suksess og involveres naturlig i hverdagen og vil ha store muligheter for en god karriere!   

 

Klikk videre på denne linken for å søke på stillingen:

http://MESSAGE.jobnext.dk/276