Thansen

T. Hansen søker butikkmedarbeidere

Vi søker to dyktige og ambisiøse ekstrahjelper til vår butikk på Strømmen Storsenter.

Drømmer du om en hektisk og interessant arbeidshverdag, der du kan finslipe dine kunnskaper og utvikle dine ambisjoner? Er du et servicemenneske som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd? Er du interessert i biler, mc eller andre av våre produktgrupper? Da vil vi gjerne høre fra deg!

I T. Hansen skal det alltid være gøy å dra på jobb. Vi pleier å si at "har du viljen, så utvikler vi talentet!" Vi har kort kommandovei, noe som gir raske beslutninger og en hverdag med høyt tempo. Som assisterende butikksjef vil du fungere som butikksjefens høyre hånd, og som stedfortreder ved ferie og lignende. Du får personalansvar og gode muligheter til å utvikle deg videre i andre stillinger hos oss.

En del av vårt servicetilbud omfatter blant annet montering av bilstoler, sykkelstativ, vindusviskere takbokser og –stativ, m.m. Erfaring eller relevant kompetanse er en fordel, men ikke et krav. Opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr:

•En spennende jobb i et sterkt voksende selskap •Store muligheter for personlig utvikling •En utfordrende og til tider hektisk arbeidshverdag •Konkurransedyktige betingelser •Gunstige personalrabatter

Ønskede kvalifikasjoner:

•Erfaring fra salg og butikk

•Du behersker norsk skriftlig og muntlig •God forståelse for IT er en fordel

Søkere må være over 18 år. Om du synes dette høres ut som deg vil vi gjerne motta din søknad og CV. Søknad kan leveres i butikk, eller sendes inn til kmoh@thansen.no i pdf format eller word-format.

Om arbeidsgiveren

T. Hansen ble grunnlagt i 1991 i Middelfart i Danmark og er en anerkjent kjede i dansk detaljhandel med 83 butikker i Danmark. I dag er T. Hansen Danmarks største forhandler av bilrekvisita, sykler, mopeder, fritid og mye, mye mer.

I 2017 kjøpte T. Hansen opp Torshov Bilrekvisita med sine 13 butikker. De inngår nå under T. Hansen-konseptet og vi har nå totalt 32 butikker. Det forventes fortsatt ekspansjon i tiden som kommer.

Til å støtte opp om våre butikker og vår digitale satsing så har vi også en av Norges største nettbutikker. Den har mer enn 200.000 varer.

Våre 850 engasjerte medarbeidere arbeider hver dag for at kundene skal få den beste servicen. Vi betjener kunder i alle aldre med et bredt sortiment og hele T. Hansen baserer seg på vårt kundeprogram ATK – Alltid Tilfredse Kunder. Med det løftet sender vi et tydelig signal om at vi er til for våre kunder.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Heltid
Omfang
etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje, inngang fra Verkstedveien

Åpent i dag 10:00 - 21:00