thansen

Thansen søker tilkallingshjelp

Vil du bli med i en av Norges hurtigst voksende retailkjeder?

Om deg:

Du er positiv, blid og samarbeider godt. Du møter kundene med et smil og du brenner for god kundeservice. Det vil bli gitt grundig opplæring, slik at du kan gi våre kunder den beste servicen.

Dine arbeidsoppgaver vil være allsidige. I tillegg til å betjene kunder, er det oppgaver som utpakking av varer, vareoppfylling, rydding og å finne frem kundebestillinger.

Arbeidstidene er i hovedsak kveld og helg, men det vil også være nødvendig å kunne bistå i ferieperioder eller lignende.

Vi tilbyr:

* En spennende jobb i et sterkt voksende selskap

* Store muligheter for personlig utvikling

* En lærerik og morsom arbeidsdag

* Konkurransedyktige betingelser

* Gunstige personalrabatter

Ønskede kvalifikasjoner:

* Erfaring fra butikk er en fordel

* Du behersker norsk muntlig og skriftlig

* God forståelse for IT er en fordel

Søknaden sendes til Lrig@thansen.no

Send søknad og CV som vedlegg i PDF eller Word-format.

Søkere må være over 18 år.

Om arbeidsgiveren

T. Hansen Gruppen ble grunnlagt i 1991 i Middelfart i Danmark og er en anerkjent kjede i dansk detaljhandel med 86 butikker i Danmark. I dag er thansen Danmarks største forhandler av bilrekvisita, sykler, mopeder, fritid og mye, mye mer.

I 2017 kjøpte thansen opp Torshov Bilrekvisita med sine 13 butikker. De inngår nå under thansen-konseptet og vi har nå 45 butikker spredt over hele landet. Det forventes fortsatt vekst i tiden som kommer.

Til å støtte opp om våre butikker og vår digitale satsing så har vi også en av Norges største nettbutikker. Den har mer enn 200.000 varer.

Våre 1100 engasjerte medarbeidere arbeider hver dag for at kundene skal få den beste servicen. Vi betjener kunder i alle aldre med et bredt sortiment og hele thansen baserer seg på vårt kundeprogram ATK – Alltid Tilfredse Kunder. Med det løftet sender vi et tydelig signal om at vi er til for våre kunder.

Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje, inngang fra Verkstedveien

Åpent i dag 10:00 - 21:00