Thune

Thune søke deltidsmedarbeider

Er du interessert i smykker og kvalitetsklokker?

Gjennom over 160 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Hos oss finner du bare kvalitetsprodukter og vi samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

Thune Strømmen søker deltidsmedarbeider

Vi ser etter deg som er interessert i smykker og kvalitetsklokker. Liker du smykker og edelstener og vet hva "som rører seg" vil det være nyttig i denne stillingen. Følger du i tillegg med på produkter og smykketrender, kanskje følger litt ekstra med i klokkeverden - eller du bare liker mekaniske urverk? I så fall er det en fordel. Du må ikke være "ekspert", du vil få god innføring i både smykker, gullsmedfaget og urmakerfaget.

Kan du kombinere interessen med gode salgsegenskaper hvor du trives i dialog med kunder som forventer mye av Thune og deg som medarbeider - velkommen til oss!

Dine hovedoppgaver vil være:

• Salg, salgsutvikling

• Kundeservice

• Vareplassering

Vi vil forvente at du har:

• Gode salgsegenskaper

• Et vinnende vesen

• Interesse for handel

I Thune vil du bli med i et flott team med gode muligheter for utvikling. Stillingsprosent fra 50% til ca 80%, dette kommer vi frem til i fellesskap. Arbeidstid følger av åpningstidene med dag, kveld og lørdager etter fast arbeidsplan.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser

Bransje- og produktopplæring

Søknad sendes eller leveres personlig: strommen@thune.no

Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje, ny del

Åpent i dag 10:00 - 21:00