Vadla Trygghetsbyrå søker sivil vekter

Vi søker sivil vektere på hel-og deltid som skal bidra til å avdekke tyveri i butikker og kjøpesenter.

Butikktyveri er en utfordring for handelsnæringen. Vadla Trygghetsbyrå har et konsept med sivile vektere som pågriper tyvene på fersk gjerning. Tyvene blir anmeldt og i flere tilfeller overlevert politiet for videre etterforskning.

Se stillingsannonsen her:

Arbeidsgiver:

Bysheriffen aka Vadla Trygghetsbyrå

Bysheriffen aka Vadla Trygghetsbyrå hjelper næringslivet med svinnkompetanse og kontrolltjenester som avslører og forebygger kriminalitet. Vi hjelper bedrifter med rådgiving og sikkerhetsledelse, og bistår med etterforskning av tyverier.

Bysheriffen utfører vektertjenester og sivilt vakthold på kjøpesenter. Sivile vektere skaper uforutsigbarhet og halverer svinn. Det handler om økt inntjening for bedrifter.

Butikktyven pågripes effektiv med sivilt vakthold. Et kjøpesenter som fakker butikktyven får et rykte på seg. Tyven blir pågrepet, anmeldt og overlevert politiet når sivilt vakthold blir etablert. Sivile vektere skaper uforutsigbarhet. Det liker ikke butikktyven.

Vi har i mer enn 20 år levert sivilt vakthold, ranskurs, svinnkurs og etterforskningstjenester til noen av Norges største kjøpesentre og butikkjeder.

Vadla Trygghetsbyrå søker nå etter erfaren sivil vekter, hel- deltid, med arbeidsted i Oslo, og Viken.

Om stillingen

Stillingstittel
Sivil vekter
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Steinar Vadla Risa
E-post
steinar@bysheriffen.no

Søk på stillingen