VITA

Vita søker ass. butikksjef

Assisterende Butikksjef med Skjønnhetssans Søkes hos VITA Strømmen!

Vil du være med på en skjønnhetsreise utenom det vanlige? Da har du kommet til rett sted! VITA Strømmen er på jakt etter en strålende assisterende butikksjef som kan bringe litt ekstra glans til vårt allerede strålende team!

Om VITA:

Vi er ikke bare en butikk, vi er en destinasjon for skjønnhet og velvære! Med 116 butikker spredt over hele landet, er vi stolte av å være en naturlig plass for alle kvinner som søker råd, inspirasjon og fantastiske produkter innen skjønnhet, helse og velvære.

Nøkkelen til Suksess:

God service og høy faglig kompetanse er ikke bare ord hos oss - det er vår livsstil! Våre største kategorier inkluderer alt fra make-up til kroppspleie, og alt imellom!

Stillingen:

Som assisterende butikksjef i ca 80% stilling, vil du være butikkens stjerne når sjefen tar en pause! Du vil jobbe tett med butikksjefen og teamet vårt, og sørge for at kundene våre får den beste opplevelsen hver gang de besøker oss. Selvstendighet og ansvar er nøkkelord, sammen med et glimt i øyet og en lidenskap for skjønnhet og velvære!

Ønsket Profil:

Er du en serviceinnstilt superstjerne med et salgstalent som matcher? Kan du jonglere varierte arbeidsoppgaver ? Da vil vi gjerne høre fra deg! Om du er en makeupartist, frisør, hudpleier/terapeut eller bare har en brennende interesse for bransjen, så er du perfekt for oss! Har du tidligere leder erfaring er dette et pluss. Du må kunne tørre å ta lederskap når butikkleder ikke er tilstede

Krav til Søkeren:

• Er du en skjønnhetsentusiast? Da vil vi gi deg en varm velkomst hos oss! Vi elsker å dele skjønnhetens magi med likesinnede.

• Alder over 23 år

• Fleksibilitet er nøkkelen til suksess! Vi trenger noen som kan tilpasse seg ulike oppgaver og arbeidstider.

• Elsker du et høyt tempo? Da er du i riktig selskap! Vi lever for adrenalinkicket ved å gi kundene våre den beste opplevelsen.

• Godt humør og stå-på-vilje er ikke bare ønskelig, det er essensielt! Vi sprenger grenser mens vi smiler bredt.

• Kundebehandling er vår lidenskap, og vi søker noen som deler vår iver for å gjøre kundene våre strålende fornøyde.

• En variert arbeidsdag er en spennende arbeidsdag! Vi ønsker at du skal mestre ulike utfordringer hver eneste dag. Livet er som en boks sjokolade - du vet aldri hva du får!

• Selvstendighet, struktur og positivitet er tre nøkkelord som beskriver deg perfekt!

• Tør å ta lederskap når butikkleder ikke er tilstede. Opptatt av resultat og lede teamet til å oppnå dette. Du er ikke redd for å være den som går foran og inspirerer.

• Sosiale medier som TikTok og Instagram er viktig for oss! Her møter vi mange av våre kunder, og her ønsker vi å spre skjønnhetstips. Du må være komfortabel med å delta og bidra til vår online skjønnhetsverden.

Søknadsfrist:

Vi ønsker å høre fra deg så snart som mulig! Send din søknad og CV til strommenstorsenter.vita1201@vita.no

Bli med på vårt skjønnhetseventyr, hvor hver dag er en fest og hver kunde er en VIP!

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Deltid
Omfang
80%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen