Meny
 

Vita søker medarbeider


VITA  STRØMMEN STORSENTER SØKER MEDARBEIDER  

 

VITA AS er med sine over 215 butikker, Norges største parfymerikjede.  

 

VITA fører kjente merkevarer til god kvalitet til gunstige priser. VITA har som målsetting å fremstå som et naturlig sted for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære.  

 

God service og høy faglig kompetanse er nøkkelord for VITA. Våre største kategorier er make-up, hårpleie, kroppspleie og ansiktspleie.

VITA Strømmen storsenter søker en fleksibel og ansvarsfull medarbeider til 50 % stilling som assisterende butikksjef. Arbeidstid vil være både dagtid, kveldstid og annenhver helg.

 

Du må være serviceinnstilt, ansvarsbevisst og takle en hverdag med varierte arbeidsoppgaver. Det er vesentlig at du synes det er spennende å jobbe med mennesker og ha stor interesse for skjønnhet og velvære.  Stillingen innebærer stort ansvar og setter krav til lojalitet og ærlighet.

 

Er du makeupartist eller hudpleier/terapeut, eller har annen erfaring fra bransjen, har du en fordel, men det er ingen krav da grundig opplæring vil bli gitt. Dersom du har erfaring fra tilsvarende stilling med ansvar er også dette et stort pluss.

 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med mulighet til kursing og utvikling. 

 

Oppstart i september. 

 

Søker må være over 18 år. 

 

Søknad og CV sendes til: strommenstorsenter.vita1201@vita.no