Ferdig til jul på 1-2-3 dager

Ferdig til jul
julebilder
julebilder
Sko fra more than shoes og olivenolje fra Olivenlunden 1830

Tre dager med knalltilbud

Sliter du med å komme i mål før jul? Vi hjelper deg! Hos oss får du alt du trenger - og litt til! Bli ferdig med juleforberedelsene på 1-2-3 dager sammen med oss på Strømmen Storsenter.

I tre dager har vi knalltilbud i alle våre butikker. Se tilbudsavisen:

GAVETIPSHJELP

Ikke ferdig med alle gavene enda? Mangler du til Mamma, Bestefar og Minsten, sa du? Slapp av! Butikkene på Strømmen Storsenter hjelper deg med å finne de helt perfekte gavene. Spør om hjelpe eller se etter slike lapper som på bildet. Og vips så er du ferdig til jul!

julebilder
julebilder
Julekuler fra Clas Ohlson og Julegris fra Backe i Grensen

GJØR DET PERSONLIG

Nå finner du mye fin og morsom julepynt i butikkene som kan gi gavene dine det lille ekstra. Hva med mini-julekuler fra Clas Ohlson, en liten gris du får kjøpt hos Backe i Grensen og fine bånd fra Panduro eller Søstrene Grene. Sammen med pakkelappene du får gratis av våre julehjelpere 13-15. desember, blir det personlige gaver det er hyggelig både å gi og få!

julebilder
julebilder

JULEHJELPERE

Behøver du hjelp til å finne frem til den rette butikken? Eller har du andre spørsmål? Se etter en av våre julehjelpere med denne genseren. de hjelper deg gjerne!

PS! Få også med deg våre egne pakkelapper og notatblokk

julebilder
julebilder

VI PAKKER INN JULEGAVENE DINE

Spar tid med vår betjente pakkedisk i 2. etasje ved scenen som betjenes av blant annet Strømmen og Skjetten Sanitetsforening. Pakk inn gavene på senteret før du drar, så har du en ting mindre på din to-do liste når du kommer hjem

julebilder
julebilder

OPPFYLL GAVEØNSKET TIL ET BARN SOM TRENGER DET

I samarbeid med "Omvendt Julenisse" finner du lapper med ønsker fra barn på juletreet ved Strømmen Scene. Ønsker du å oppfylle et av ønskene, plukker du ned lappen og leverer den og gaven i hjerteboksen ved Strømmen Scene.

julebilder

JULETRE FRA STRØMMEN IF

Du trenger ikke reise langt for å sikre deg årets juletre! Strømmen IF selger norske kvalitetsjuletrær på gressplenen nedenfor Il Padrino.

Gavekort
julebilder

GAVEKORT

Usikker på årets gave? Et gavekort kan være en fin gave til noen som "alt". Kjøp hos kundeservice eller i en av våre tre gavekort automater ved kundeservice, Jordbærpikene og Mester Grønn.

Gavekortet kan brukes i 4.000 butikker på ca 80 kjøpesentre og på alle Thon Hotels i Norge.