Nå bookes drømmereisene for neste år

Bilde av dame som holder en katalog
Ida hos Ticket Feriereiser er glad for endelig å kunne bistå kundene med å booke drømmereisen igjen.
Bilde av strand
Bilde av båt og båthavn
Kreta og Mogan/Gran Canaria er populære reisemål.
Bilde av gul koffert og nakkepute
Bilde av kofferter
Bilde av strand
Hvem ønsker vel ikke å kunne pakke strandtøy og reise til varmere strøk?

Allerede nå ønsker flere og flere nordmenn å sikre seg drømmereisen for neste år. Det gleder medarbeiderne hos Ticket Feriereiser, som legger bak seg et tøft år

– Det har uten tvil vært et tøft og spesielt år, forteller Ida og Nina i lokalene hos Ticket Feriereiser. – Det beste med jobben vår er jo å selge glede og gode opplevelser, men i stedet har vi sett drømmer bli avlyst og flyselskaper og samarbeidspartnere som sliter. Vi er veldig glade for at vi fortsatt er her og gleder oss til å hjelpe reiseglade kunder fremover.

Drømmereisen for neste år bookes allerede nå

For det ser endelig lysere ut, for første gang på lenge. Det er håp for utenlandsreiser og flere bestiller billetter til land som Spania og Hellas allerede denne sommerferien. Andre tenker mer langsiktig og drømmer om høst, vinter og det nye året i solfylte strøk.

– Vi ser flest bookinger fra og med høstferien og utover høsten, samt for vinteren og sommeren 2022. Mange vil sikre seg drømmereisen når vi kommer mer tilbake til normalen, forteller Ida og Nina.

De fleste vil nemlig reise akkurat som før – og dit de vil.

– Det betyr til land også utenfor Europa, som USA og Thailand. Vi skreddersyr en del pakker til de som har ventet lenge og ønsker mye inkludert i pakken sin når de endelig skal på vingene igjen, enten de vet akkurat hva de vil ha eller ønsker tips fra oss. Flere vil ha gode råd og hjelp til reiser og aktiviteter som passer deres lommebok, uten å google seg i hjel eller gruble mye hjemme. Ut ifra det som er booket foreløpig, er det gledelig å se alle de fantastiske ferieopplevelsene som venter kundene våre i året som kommer.

Bilde av 2 kvinner i reisebyrå
Ida og Nina hos Ticket Feriereiser får mange spørsmål om reiserestriksjoner.