Nå bookes drømmereisene for neste år

Bilde av dame som holder en katalog
Ida hos Ticket Feriereiser er glad for endelig å kunne bistå kundene med å booke drømmereisen igjen.
Bilde av strand
Bilde av båt og båthavn
Kreta og Mogan/Gran Canaria er populære reisemål.
Bilde av gul koffert og nakkepute
Bilde av kofferter
Bilde av strand
Hvem ønsker vel ikke å kunne pakke strandtøy og reise til varmere strøk?

Allerede nå ønsker flere og flere nordmenn å sikre seg drømmereisen for neste år. Det gleder medarbeiderne hos Ticket Feriereiser, som legger bak seg et tøft år

– Det har uten tvil vært et tøft og spesielt år, forteller Ida og Nina i lokalene hos Ticket Feriereiser. – Det beste med jobben vår er jo å selge glede og gode opplevelser, men i stedet har vi sett drømmer bli avlyst og flyselskaper og samarbeidspartnere som sliter. Vi er veldig glade for at vi fortsatt er her og gleder oss til å hjelpe reiseglade kunder fremover.

Drømmereisen for neste år bookes allerede nå

For det ser endelig lysere ut, for første gang på lenge. Det er håp for utenlandsreiser og flere bestiller billetter til land som Spania og Hellas allerede denne sommerferien. Andre tenker mer langsiktig og drømmer om høst, vinter og det nye året i solfylte strøk.

– Vi ser flest bookinger fra og med høstferien og utover høsten, samt for vinteren og sommeren 2022. Mange vil sikre seg drømmereisen når vi kommer mer tilbake til normalen, forteller Ida og Nina.

De fleste vil nemlig reise akkurat som før – og dit de vil.

– Det betyr til land også utenfor Europa, som USA og Thailand. Vi skreddersyr en del pakker til de som har ventet lenge og ønsker mye inkludert i pakken sin når de endelig skal på vingene igjen, enten de vet akkurat hva de vil ha eller ønsker tips fra oss. Flere vil ha gode råd og hjelp til reiser og aktiviteter som passer deres lommebok, uten å google seg i hjel eller gruble mye hjemme. Ut ifra det som er booket foreløpig, er det gledelig å se alle de fantastiske ferieopplevelsene som venter kundene våre i året som kommer.

Bilde av 2 kvinner i reisebyrå
Ida og Nina hos Ticket Feriereiser får mange spørsmål om reiserestriksjoner.
Bilde av utsikt mot havet
Fantastisk utsikt på Tenerife.
Bilde av strandpromenade med hus
Chania, Kreta har en utrolig sjarmerende havn.

Pakkereiser med avbestillingsmuligheter

Samtidig øker reisebestillingene for sommeren i takt med vaksineringen, i følge Ida og Nina.

– Vi merker at kundene våre er utsultet på en ferie, sol, strand, middelhavsmat og aller mest en miljøforandring fra hjemme.

Da er det kanskje ikke så rart at det er sol- og badeferie som troner på toppen over attraktive reisemål. Topplisten for Norge akkurat nå ser slik ut:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Kreta
  4. Mallorca
  5. Dubai
  6. Torino
  7. Barcelona
  8. Alicante
  9. Roma
  10. Malaga

Det er med andre ord de gamle, gode og «trygge» destinasjonene folk søker seg etter i tiden vi er inne i nå, helst bestilt som pakkereiser med gode avbestillingsmuligheter.

– Kjøper du en pakkereise hos oss kan vi bestille enkeltreiseforsikring gjennom pakkereiseleverandøren, i tillegg til at vi anbefaler kundene å ha reiseforsikring som gjelder under reisen. Når det gjelder avbestillingsforsikringer kan vi legge på dette på alle våre billetter, forklarer Ida og Nina.

Det kan det være lurt å holde seg oppdatert på denne faktasiden fra FHI dersom man planlegger en utenlandsreise i sommer.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/

Dette ønsker kundene svar på

Hvordan blir det å reise etter korona, eller i en pandemi som fortsatt er her? Damene hos Ticket Feriereiser får mange spørsmål om akkurat det. Det er ikke alt de kan svare på.

– Har du bestilt en pakkereise eller billetter med avbestillingsforsikring, vil vi kunne gi betryggende svar når kunden lurer på hva som vil skje om ikke pandemien er over når de skal reise, eller om de får refundert reisen. Men det er også spørsmål mange har som vi ikke kan svare på, for eksempel om det vil være trygt å reise på tidspunktet de ønsker å dra, eller om man må gå med munnbind på stranda. Dette er mer uforutsigbart og kan variere fra dag til dag.

For velger du å reise denne sommeren, må du være forberedt på å følge ulike restriksjoner som gjelder både dit du reiser og her hjemme – og at dette stadig endrer seg.

– Vi opplever at kundene våre er opptatt av å følge myndighetenes pålegg og anbefalinger. De har mange spørsmål om koronapass, karantene, innreiseregler og hvordan situasjonen egentlig er i Europa, forteller Ida og Nina.

Selv er Ida og Ninas største ønske at nordmenn får den turen de lengter etter når tiden er inne for det:

– Vi har fått kjenne på kroppen hva vi har savnet med livet før pandemien, og en feriereise er det siste som mangler for mange nå for å kunne føle på at livet er på vei tilbake til normalen igjen, avslutter de to.

Bilde av kvinne i reisebyrå

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00