Ny kampanje hos The Body Shop

produkter fra The Body Shop
produkter fra The Body Shop
produkter fra The Body Shop
produkter fra The Body Shop
produkter fra The Body Shop

Julen nærmer seg, og nå er det den perfekte tid for å planlegge julegavehandelen!

The Body Shop har julegaver til familien, venner og hver eneste julestrømpe du må kjøpe inn til Sjekk ut våre julegaveideer her, for å sikre deg en stressfri julehandel:

Julen kan være ganske hektisk, så hva med å gi bort litt kvalitetstid i gave? Med gavesett fra @thebodyshopnorge, er den heldige utkårede garantert ultimat avslapning. Med favoritter som Body Butter og våre deilige dusjgeleer, er disse gavesettene perfekte for alle - fra bestemor til sjefen!

Enten det er en gave til pakkeleken eller til naboen din, er @thebodyshopnorge sine små gavesett fylt med sesongens juledufter perfekt for å spre litt ekstra juleglede Her finner du en badelilje, mini body scrub og mini Body Butter.

Vi vet at det kan være vanskelig å navigere seg i hudpleieverdenen. Derfor har @thebodyshopnorge satt sammen ulike hudpleiegavesett for å gjøre julehandelen din litt enklere! Disse tre gavesettene inneholder flere av våre nøkkelingredienser og kommer med smilegaranti

Er du på utkikk etter plantebaserte julegaver? Null stress! @thebodyshopnorge har flere veganske gaver!

Fyll julestrømpa med deilige bad- og kroppsprodukter fra @thebodyshopnorge som gir pleie hvor enn man er. Praktisk, ikke sant?

Vil du lage en helt unik gave til dine kjære? Ta turen innom The Body Shop for å håndplukke naturinspirerte godsaker som blir pakket inn i en søt gavepose eller gaveboks. Fint design og bærekraftig produsert!


produkter fra The Body Shop
produkter fra The Body Shop