Meny
 

Personal shopper

Personlig shopper Elin Månsson

Massevis av klær, men ingenting å ha på deg? Lei av bomkjøp? Vanskelig å sette sammen antrekk?  Eller trenger du kanskje bare litt ny inspirasjon? Da kan vår personlig shopper hjelpe deg, enten du er kvinne eller mann!

  

Vår personal shopper Elin Månsson er utdannet Style Advisor, og har jobbet med mote og styling i mange år. Hun har flere hundretalls fornøyde kunder. Enten du trenger et antrekk eller en ny garderobe, er hun her for å hjelpe deg.

 

Hvordan foregår en time med personlig shopper?

  • Hun tar en prat med deg om behov, budsjett, farger og fasong. Cirka 20-30 min.
  • Hun plukker klær og tilbehør, mens du får en kaffepause på 45 minutter.
  • Dere prøver klærne hun har plukket ut og du får gode stylingtips til hvordan du kan kombinere de ulike plaggene. Dette varer i 1 time og 15 minutter.
  • Timen avsluttes den siste halvtimen med mulighet for å handle det du ønsker, og hvor Elin blir med deg rundt i butikkene. Det er selvsagt ingen kjøpeplikt. 

Bestill time med personlig shopper her

 

Vi har et begrenset antall timer med Personal Shopping nå og timene blir dermed fort booket. Hvis du søker på nettsiden og ikke får opp noe, så betyr det dessverre at det er fullt. Når det kommer avlysninger blir de automatisk lagt ut der, så følg med på siden så kan det dukke opp flere timer etter hvert. Husk at gavekortet også gjelder i butikkene dersom du ikke lykkes å booke deg en time som passer deg.

 

Timene med Elin er populære og bør bookes god tid før ønsket konsultasjon. Avbestilling må skje 24 timer før. Det er ingen kjøpeplikt. En tre timers personal shopper-konsultasjon koster kr. 900,-

 

  

Gi bort Personal Shopping i gave? 

Kjøp ett vanlig gavekort på 900,- i kundeservice hvor du får med en folder om tjenesten, eller på www.dittgavekort.no - Legg til dersom du vil gi ekstra shoppingpenger. Deretter er det to alternativer:

  1. Vedkommende kan selv velge å booke time når hun/han mottatt gaven.
  2. Du kan forhands-booke time for vedkommende på http://vats.bestille.no. Dersom timen ikke skulle passe, kan han/hun endre dato når gaven er mottatt. HUSK å legge inn kontaktopplysninger på deg selv dersom det er en overraskelse slik at vedkommende ikke får beskjed i forkant.  

For andre henvendelser, kontakt gjerne Elin direkte: strommenstorsenter.personalshopper@olavthon.no

  

 

Inspirasjon og tips fra personlig shopper

 

 

Slik styler Elin strikkegenseren

Disse 10 herreplaggene gir deg 58 antrekk

Tre av Elins favorittrender denne høsten

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen kommentarer fra fornøyde kunder av Elin:

 

«Du er en super profesjonell jente som virkelig har full kontroll og du ga meg som forbruker både trygghet og tillit til deg og dine råd.»

 

«Nå har jeg en ny liten, men praktisk garderobe hengende i skapet takket være deg. Og med alle de kombinasjonene som du lærte meg, føler jeg at jeg har fått

mye klær for pengene. Og for første gang synes jeg det var moro å handle klær

i