Espen Grjotheim

Onsdag 8. mai kl. 12 på Strømmen Scene

Legg til i kalender
Når
8. mai kl. 12.00–13.00
Hvor
Strømmen Scene, 2. etg.

Velkommen til gratis konsert med Espen Grjotheim.

Espen Grjotheim er kjent fra en lang rekke scene, musikk og tv-produksjoner, og er en av landets aller fremste musikalstjerner!

Han har hatt hovedroller i flere av musikalene på Folketeateret i Oslo, blant annet «We will Rock you», «Mamma Mia», «Chess» og nylig den kritikerroste «Miss Saigon». Han var dessuten Norges første og eneste Phantom i «The Phantom Of The Opera».

Espen var også å se i showkonsertene "Vi elsker Abba", «Store Norske» og «Vår Beatles hyllest».

Han har medvirket i flere produksjoner utenfor Norge, både i Tyskland og Storbritannia, og turnerte store deler av Europa som solist i forestillingen «Fire of dance»

Han har lånt vekk stemmen sin til flere Disney-filmer, blant annet «Prinsessen og Frosken» og «Løvenes Konge». Han var også solist på Disneys 100 års-jubileumskonsert i Telenor Arena!

Espen er vokalist i bandet Secret Garden, og har medvirket på flere av deres innspillinger og turneer, både nasjonalt og internasjonalt.

Han ble nominert til Musikkteaterprisen i både 2015 og 2016 og 2019, og mottok Broadwayworlds regionalaward for «Best actor in a musical» i 2018.

Annonse med bilde av artist
Espen Grjotheim