Gavekort

Hva gir du til en som har alt? Overrask kollegaen, bursdagsbarnet, konfirmanten eller brudeparet med Norges største sentergavekort.

Hvor kjøper du gavekortet?

Gavekortene Ditt Gavekort får du kjøpt i Kundeservice i 1. etasje ved Cubus, eller på en av våre tre gavekortautomater, som befinner seg i 1. etg. v/Vitusapotek/Rema 1000 og Kundeservice, og i 2. etg. v/Jordbærpikene.

Dittgavekort.no er den perfekte firmagaven

Gi dine dyktige medarbeidere den oppmerksomheten de fortjener! Gavekort fra dittgavekort.no er perfekt som jubileumsgave, julegave eller pensjonsgave.

Bestiller du med vår nye nettløsning, er det mulig å få gavekortet skreddersydd til din bedrift med selskapets logo og farger, og en hyggelig hilsen fra sjefen, enten skriftlig eller på video.

Ønsker du å hente fysiske gavekort, kan du kontakte senteradministrasjonen. Uansett hvilken løsning du ønsker, er det selvsagt mulig å betale med faktura!

For privatpersoner – gaven alle ønsker seg!

Gavekort er perfekt å gi til venner og familie, til alle anledninger! Det finnes mange måter å kjøpe gavekort fra dittgavekort.no på:

  • Gavekortautomat på senteret
  • Få egendesignet gavekort med fine motiver, bilde av deg selv eller den heldige tilsendt i posten
  • Send direkte til mottakeren med SMS eller e-post – legg ved en hyggelig hilsen med egen tekst, bilde eller video

Dittgavekort.no kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og over 70 Thon Hotels. Se oversikt over steder der du bor.

Saldo og gyldighet

Gavekortet koster kun 15 kr. i gebyr og kan lades med beløp fra 100 til 5 000 kr. Gyldigheten er ett år fra ladedato eller fra du henter gavekortet i automaten på kjøpesenteret. Du kan når som helst sjekke saldoen på dittgavekort.no.

Lurer du på noe? Se ofte stilte spørsmål på dittgavekort.no.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.