Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Apotek 1

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Mennesker sitter å venter hos Apotek1

Om Apotek 1

Hos Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter.

Vi møter våre kunder med respekt og legger vekt på individuell og diskret behandling. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder. Apotekene våre er preget av trivsel og god atmosfære, og de er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode, individuelle valg.

Apotek 1 er en del av Apotek 1 - gruppen som er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap – din trygghet”, i alle våre kundemøter. Våre kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Apoteket ligger samlokalisert med Meny. Våre engasjerte ansatte hjelper deg gjerne med å finne gode og trygge produkter.

Apotek 1 er beste apotekkjede for 9. år på rad!

Tre ganger tre HURRA! Apotek 1 har Norges mest fornøyde kunder for niende året på rad!

I mer enn 20 år har forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Resultatet av årets undersøkelse ble denne uken offentliggjort, og for niende året på rad er Apotek 1 på førsteplass.

Ifølge skalaen til Norsk Kundebarometer betyr dette at vi er rangert som det beste apoteket i landet og at kundene er «svært fornøyd» med oss som apotek. Dette setter vi som jobber i Apotek 1 umåtelig stor pris på. Vi bruker vår kunnskap hver eneste dag for å gi deg gode råd om helse, velvære og egenomsorg – og det skal vi helt klart fortsette med.

Så til alle dere fantastiske kunder: Tusen takk for tilliten i år igjen!

Kart

Beliggenhet

1. etasje, Meny-bygget

På nett

Aktuelle tilbud

Aktuelle merkevarer