Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 17. mai Stengt
Lørdag 18. mai 10:00 - 16:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
HiPhi

Åpent i dag 10:00 - 16:00

mann som går med bil

Om HiPhi

HiPhi, det banebrytende LuxTech EV-merket, markerer i dag et betydningsfullt skritt i sine europeiske utvidelsesplaner med den offisielle åpningen av helt nye HiPhi Hub i Norge.

Inspirert av HiPhi Hub-konseptet som er lansert i over 100 destinasjoner i Kina, er Hub'en i Oslo – som er plassert på Strømmen Storsenter – et fredfullt sted for oppdagelse og samskaping. Besøkende kan oppleve verdens første utviklingdyktige superbil -SUV – HiPhi X – den banebrytende digitale GT-en – HiPhi Z – og den nye kompakte SUV-en HiPhi Y.

I Hub'en finner man en avslappende atmosfære hvor du kan utforske de tilgjengelige tilpasningsalternativene farger og interiøralternativer i tillegg til en HiPhi-designet wallbox-lader for hjemmet. Interiøret i Hub'en gjenspeiler personligheten til LuxTech HiPhi-serien, som kombinerer verdensledende teknologi med topp moderne design.

HiPhi vil levere en skreddersydd support etter salget til sine kunder i Norge og samarbeide med en erfaren servicepartner for å sikre det aller beste innen service, vedlikehold og reparasjon. Flere detaljer vil bli avslørt snart.

HiPhi Z er en banebrytende helelektrisk luksus-GT som det ble startet produksjon av i Kina i 2022. Den leverer en maksimal effekt på 494 kW via to elektriske motorer for å gi akselerasjon på 0-100 km/t på 3,8 sekunder. Batteriet på 120 kWh gir en potensiell rekkevidde på 555 km under WLTP-forhold. HiPhi X er en helelektrisk luksus-super-SUV som har vært først ute med flere funksjoner, og blander topp moderne teknologi med luksus og avansert design, inkludert berøringsfrie automatisk vingåpningsdører.

HiPhi Y følger den samme LuxTech-filosofien som X og Z. Den har flere førsteklasses funksjoner, inkludert de revolusjonerende berøringsfrie automatiske vingåpningsdørene i andre generasjon, HiPhi Bot-robotarmmontert infotainment-skjerm og aktiv firehjulsstyring.

Kart

Beliggenhet

2. etg. ny del mellom Clas Ohlson og Jordbærpikene