Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Kondomeriet

Åpent i dag 10:00 - 21:00

vare fra Kondomeriet

Om Kondomeriet

Kondomeriet er Norges største leverandør av erotiske produkter, og er en kilde til krydder i sexlivet. Vår forretningsidé bygger på å møte behovet til vanlige mennesker når de skal kjøpe kondomer, glidemidler, oljer og leketøy for han og henne på en enkel og trygg måte.

Vår kunnskap gir deg som kunde trygghet i valgene dine. Vi fører det meste av vibratorer, dildoer, erotiske filmer, sexy undertøy, glidemiddel, penisringer, kondomer, vaginaer, dukker, m.m. Vi ønsker velkommen til en spennende og «vibrerende» handel!

Wolt-levering:

Bestill sexleketøy fra kondomeriet Strømmen gjennom Wolt-appen, og få levert på døra innen 30 minutter

Luksus Erotisk julekalender Limited Edition 2023

Gjør deg klar for årets mest etterlengtede begivenhet – Norges mest populære erotiske julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne! Luksus Limited Edition er fjorårets bestselgende kalender, og i år er intet unntak. I julekalenderen får du ikke bare 24 pirrende gaver, men 24 hete opplevelser å nyte alene eller med partner som bare varer og varer...

Luksus julekalender passer perfekt for både single og par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Det er både for deg som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til et nytt nivå. Gjør årets beste investering i sexlivet, vi lover; førjulstiden vil aldri bli mer hot – du kan kanskje til og med få spart litt på strømregningen i år? Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende.

Sikre deg din julekalender i vår butikk på Strømmen Storsenter i først etasje, eller på Kondomeriet.no

Kart

Beliggenhet

1. etasje, eldste del

På nett

Aktuelle merkevarer

Bilder

Norges mest populære erotiske julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne!
Norges mest populære erotiske julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne!